Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352462
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επειδη ακουσα τοσα πολλα για την κατερινα αποφασισα να εχω και προσωπικη γνωμη.Πρωτη φορα απο την συγγεκριμενη περιοχη και απο το στουντιο.
Επισκεψη κατα τις 10 μμ,ευκολη προσβαση λογο μοτο.Καλος χορος χωρις ιδιαιτεροτητες αρκετα μεγαλος.Ερχεται η τσατσα λεει το προγραμμα και σκαει και το μωρο με πολη ναζι....και λεει και την ατακα ειμαι η Κατερινα η καυλιαρα,και οντως....ετσι ειναι.Μπηκα στο δωματιο αρκετα καθαρο με νηπτιρα μωρομαντηλα κτλ.Ερχετε η καυλιαρα και αρχιξει μια τρελη ακαποτη πιπα με πολλα φτησιματα και παιχνιδια μπροστα στον καθρεπτη
Δεκτικη σε αρκετα πραγματα παρα πολυ καλα ελληνικα και προστυχολογα.
αρκετες εναλλαγες απο ορθια μετα στο κρεβατι,καταθεση στο μουτρακι που φοραγε και το γυαλι της.
Επισκεψη κατα τις 10 μμ,ευκολη προσβαση λογο μοτο.Καλος χορος χωρις ιδιαιτεροτητες αρκετα μεγαλος.Ερχεται η τσατσα λεει το προγραμμα και σκαει και το μωρο με πολη ναζι....και λεει και την ατακα ειμαι η Κατερινα η καυλιαρα,και οντως....ετσι ειναι.Μπηκα στο δωματιο αρκετα καθαρο με νηπτιρα μωρομαντηλα κτλ.Ερχετε η καυλιαρα και αρχιξει μια τρελη ακαποτη πιπα με πολλα φτησιματα και παιχνιδια μπροστα στον καθρεπτη
Δεκτικη σε αρκετα πραγματα παρα πολυ καλα ελληνικα και προστυχολογα.
αρκετες εναλλαγες απο ορθια μετα στο κρεβατι,καταθεση στο μουτρακι που φοραγε και το γυαλι της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού