Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414025
Γενική βαθμολογία
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
το ορολογιο δειχνει σχεδον 8 και χαζευω στο μπου τα σχολια των συμπαικτων...και ειμαι μεταξυ φθορασ και αθφαρσιασ...να μπω η να μην μπω....τελικα 8αυμαζω νικι στισ φοτο...και στα σχολια περι μπαλκονιων....και παταω γκαζι για βουρβαχη που δεν ειχα ξαναεπισκεφτει..και τι να δω αγαπητοι συμπαικτεσ????????μια τσατσου με πολυ ευγενικα και χαρουμενα σχολια η οποια με εκανε και ενιωσα αμεσωσ σαν να ειμαι πελατης χρονιος και απο τουσ καλυτερους μαλιστα...συνεχιζω στο ψητο λοιπον...κανω το μπανιδιο μου παντα πριν σκοραρω...καθαροι χωροι....και μπανιο.....και μπαινει μεσα η νικι 8εα με τισ πελωριεσ βυζουρεσ....πολυ καλη χαμογελαστη..πεντακαθαρη..και βολικη σε οτι και να τησ πεις αρκει να σε διακατεχει ΕΥΓΕΝΕΙΑ.....ολα καλα ξεκιναμε με γουτσου γουτσου με τα μπαλκονια και αξαφνου ειχαμε επαρση σημαιας...ολα καλα λοιπον ποδοκατασταση....και δωστου χαιδεματα και χαμογελα...τοτε ερχεται η ωρα της π....ς δυστηχως δεν ασχοληθηκε με τις μπαλες αλλα καταλλα ολα μια χαρα...λολιποπ μονο με το στομα χωρις περισσια δαγκωματα...και τοτε κυριοι μου πεταει τις μπαλεσ τις στα μουτρα και καβαλαει τα αλογο...ταλαιπωρηθηκε λιγο επειδη δεν ειναι τελειως γυμνασμενη...αλλα καταλλα ολα τελεια μουσκεψε φουλ...και χλιμιντριζε σωστα και οταν επρεπε σαν αλογο κουρσας...μετα απο καλη συζητηση ανταλλαγης εμπειριων στα μπου και χαλαρωση χαιδολογηματος η περιπλανηση εφτασε στο τελοσ της...ενα μεγαλο μπραβο σε ολο το επιτελειο του στουντιο ορχιδεα.......ΕΥΓΕ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού