Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 17 10
Sex Studio 28691
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Σονια σημερα δεν την γλυτωσε την πετυχα παρων και μπηκα μεσα, Την δεσποινης την περημενα αλλιως αλλα αλλιως την βρηκα, ειναι 19 ετων μελαχρινη κοντουλα δεν την λες, σωματαρα ομως ναι.! Βυζακι ψιλομεγαλουτσικο καλο φυσικο, κωλαρακι ωραιο στρογγυλο, Πρωσωπο ομορφο, Ρωσωφερνει η προς Γεωργια? Ισπανιδα μαλλον οχι κατι ισπανικες ατακες που της εριξα δεν τις επιασε η βαριωταν να απαντησει, ψιλα γραμματα.! Η κοπελα μπουκαρε μεσα κατευθειαν δεν προλαβα να ξεντυθω καν...(συννενοημενες ολες ειναι με το παντελονι με τσακωνουν!?) Ξεντυθηκε και εκατσε διπλα μου να την ευχαρηστηθω...φιλακια στο λαιμουδακι της, παντου, γλυψιμο στα ωραια βυζακια της που ειχαν γευση απο το αρωμα της, το μωρο μοσκοβολουσε αρωμα το οποιο ακομα ειναι πανω μου.! μου τα ανατπεδωσε και αυτη με φιλια και ρουφηγματα που με κανανε να ανατριχιασω.! Προκαταρτικα κανα 2 λεπτο σιγουρα, την χωρτασα κανονικα, τα οποια ομως τα αφερεσε απο την πιπα.!! Περασε την καποτα και μου πεταξε την κωλαρα της στα μουτρα μου, αλλα για λιγο, πιπα ουτε 30 δευτερολεπτα.! Δεν χαλαστηκα γιατι την εβαλα απο κατω και την πασπατεψα ακομα λιγο, χωρις να δυσανασχετησει πριν ξεκινησουμε την πραξη. Το μουνακι της στενο και χωρις την δικια της βοηθεια δεν θα εμπενα. Τελειωμα στα 4 χαζευοντας το κωλαρακι της και πιανοντας τις κρεμασμενες βυζαρες τις. Ξαπλωσε λιγακι κοντα μου στο τελος και με αποχερετησε στελνοντας φιλακια.
Αξιζε η μικρα θα ελεγα με ενθουσιασε δεν περημενα τετοια περηποιοηση γιατι τελευταια ειναι ολα κλαψτα χαραλαμπε.
Με τα κολωχαρτα τι θα γινει? Πλεον ειστε στην κατηγορια των...ΣΤΟΥΝΤΙΟ.!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια