Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 22 10
Sex Studio 45573
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Σήμερα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το μαγαζί, στο οποίο δούλευε η Χριστίνα, ξανθιά Ρωσίδα, γύρω στα 50, ίσως και παραπάνω. Απ' ότι ξέρω είναι και ιδιοκτήτρια του χώρου. Μάλιστα όταν χτύπησα το κουδούνι για να μπω μέσα προς μεγάλη μου έκπληξη μου άνοιξε η ίδια! Τσατσά δεν εμφανίστηκε (ή μπορεί να μην δούλευε καθόλου εκείνη την ώρα ή μπορεί να δούλευε και να 'ταν κάπου μέσα). Η Χριστίνα, από εμφάνιση δεν είναι και από τις καλύτερες, αλλά στο δωμάτιο είναι άψογη. Στην αρχή περάσαμε στο σαλόνι όπου και συστηθήκαμε, μου είπε πως κατάγεται από την Αγία Πετρούπολη Ρωσίας, ενώ στην συνέχεια μου ανέφερε τα προγράμματα που κάνει (50 € το απλό, 70 € μασάζ και 69, 80 € το πρωκτικό και 100 € αν θυμάμαι καλά το full). Στο δωμάτιο τώρα ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά εκατέρωθεν και μετέπειτα της ζήτησα να μου κάνει μασάζ, πραγματικά πολύ καλό. Μετά μου πήρε πίπα, στην συνέχεια την πήρα εγώ στα τέσσερα και στο τέλος καταλήξαμε σε ιεραποστολική στάση όπου και τελείωσα μέσα της! Να πω πως καθ' όλη την διάρκεια της συνεύρεσής μας έκανε κάτι ωραία βογγητά και επίσης ξεστομίζαμε και βρισιές εκατέρωθεν για να 'ναι ωραία η όλη φάση. Να επισημάνω επίσης ότι αν πιάσει κανείς τα στήθη της είναι σαν κανονική πέτρα, ενώ απ' ότι πρόσεξα, κάτω από το ένα στήθος της έχει μια ουλή (το αναφέρω για να ξέρει τι θα συναντήσει, όποιος δεν την ξέρει και θέλει να πάει μαζί της). Όταν έφευγα από το δωμάτιο ήρθε μέχρι την πόρτα και με χαιρέτησε, ενώ στο σαλόνι είδα μια ξανθιά κοπέλα, η οποία μάλλον θα ήταν η επόμενη βάρδια μετά την Χριστίνα! Σε γενικές γραμμές η συμμετοχή της στο σεξ είναι πολύ καλή! Πάντως, να πω πως σε όποιον δεν αρέσουν οι ώριμες και μεγάλες γυναίκες, να μην πάει μαζί της!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
26
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού