Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 218 10
Βριλησσού 46
Hot
Sex Studio
323774
Γενική βαθμολογία
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δευτερα 8 του μηνος μετα απο τα καλα λογια που εχω ακουσει για την κιμ ειπα να την επισκεφτο.Βαρδια απογευματηνη,ωρα νωρις,το σαλωνι αδειο,ημουν τυχερος σκεφτηκα επειδη θα την γευομουν χωρις αναμονη.Πραγματι μετα απο λιγο ηρθε και αυτη μετα της χαιρετουρες ξαπλωσαμε στο κρεβατι και πιασαμε δουλεια.Το σωμα της ειναι πολυ τρυφερο και μυριζει υπεροχα ενω το προσωπο της πανεμορφο.Μακαρι να ειναι τοσο καλη και στο κρεβατι σκεφτηκα.Αρχισε τσιμπουκι με προφυλακτικο ενω εγω χαιδευμα τα ωραια μικρα βυζακια της και ο μητσος μου ηταν ετοιμος να τελειωσει μες το στομα της μονο και μονο απο την υπεροχη ματια της.Τοτε της ζητησα να σταματησει και αρχισα να της γλυφω τα μικρα βυζακια της ενω εκεινη χαιδευε απαλα τα αρχιδια μου λεγωντας θα κανουμε ενα αξεχαστο γαμησι.Αρπαξε τον πουτσο μου με μανια ανεβηκε απο πανω και το εβαλε μεσα στο μουνι της και ξεκινησαμε ενα γαμησι αλλο πραγμα.Η καυλα που ενιωθα μαζι της ηταν απεριγραπτη ενω κρατουσα τα κωλομερια της για να μην μου φυγει.Αλλαξαμε σταση στα τεσσερα και την σφυροκοπουσα με μανια ενω εκεινη με κραταγε απο τα αρχιδια φωναζωντας θελω και αλλο μη σταματας χτυπαμε ωσο πιο γρηγορα μπορεις.Τοτε ενιωσα πως εφτανε το τελος και αρχισα να την γαμαω πολυ γρηγορα χυνωντας και την τελευταια σταγωνα μεσα στο μουνι της.Αποφασισα πως εχουμε χημια με την κιμ οσω για καποιες κριτικες μερικων μετα απο αυτα που εζησα ειναι σιγουρα ασταθης η κοπελα ειναι ολα τα λευτα κιμ θα σε επισκεφτω σιγουρα παρα πολυ συντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Κιμ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού