Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323774
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συμφωνω στα περισσοτερα σημεια με τα οσα επισημαινει στην κριτικη του ο συναγωνιστης PIATSAS...
Απο πλευρας εμφανισης η κοπελα ειναι καλουλα για τους λατρεις των λεπτων, ξανθων,οχι ιδιαιτερα ψηλων και μαλλον ψιλο-αβυζων θηλυκων.
Ακομη,διαθετει ωραιο κωλαρακι αλλα το προσωπο δε λεει ιδιαιτερα...
Μετα απο περιπου δεκαπενταλεπτη αναμονη στο δωματιο(μου ζητησε συγγνωμη προκαταβολικα λεγοντας οτι μολις ειχε πληροφορηθει οτι την περιμενε αλλος πριν απο μενα),το κοριτσι εισηλθε στο δωματιο...
Στη συνεχεια ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να εκθειαζει ο,τι εχω πανω μου- απο το αθλητικο μου κορμι(στην πραγματικοτητα ειμαι απο πολυ αδυνατος εως κοκαλιαρης)μεχρι το κατω κεφαλι μου που δε νομιζω οτι παρεκκλινει ιδιαιτερα απο το μεσο ορο...
Στη συνεχεια με ξαπλωσε μπρουμυτα και επιδοθηκε σε ενα συντομο μασαζ απο τα ποδια ως την πλατη συνοδευομενο με καποια γλυψιματακια...
Κατοπιν,τοποθετηση προφυλακτικου και πιπα αρκετα καλη με προστυχα βλεμματακια αλλα και μπολικη χρηση χεριου..
Επομενη κινηση ηταν να με ρωτησει πως θελω να την πηδησω και εγω την παροτρυνα να με ιππευσει πραγμα που εκανε ικανοποιητικα...
Τελευταιος σταθμος στα τεσσερα (με θεα το μεγαλο της ατου), οπου ηλθε και το τελος, λιγο νωριτερα απο το αναμενομενο....Για τα επομενα 1-2 λεπτα ελαβα επιπλεον επαινους για το ποσο καυλιαρης ειμαι,ενω μου ειπε και το αμιμητο οτι επρεπε να ζω στην Τσεχια!!!(ολο το βραδυ αναρρωτιομουνα τι χανουν οι Τσεχες θεογκομενες που δε με εχουν διπλα τους-θα αναστεναζε ολη η Πραγα!!!)
Στο δια ταυτα,το κοριτσι δεν ειναι ασχημο απο εμφανιση(χωρις να τρελαινει κιολας),ουτε ασχετο στη δουλεια...Κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να λιγοστεψει καπως τις κολακειες προς τους πελατες η' τουλαχιστον να προσπαθει να ψυχολογησει ποιοι φτιαχνονται απο αυτες και ποιοι ξενερωνουν...Αν το κανει,εχει τις δυνατοτητες για ακομα καλυτερη πορεια στο χωρο....Εν ολιγοις, θα προτιμουσα λιγοτερα λογια απο πλευρας της(ιδιαιτερα του συγκεκριμενου περιεχομενου) και σιγουρα θα την ηθελα πιο gfe στυλ(τρυφερη,με προκαταρτικα χαδακια κλπ)
(Η κριτικη ειναι αφιερωμενη στο συναγωνιστη και αδελφο L.G.O. o οποιος με οδηγει σε νεα μονοπατια...)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Κιμ
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού