Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 44 10
Sex Studio
83143
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σαμπρινα ψηλη μελαχρινη ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ.! Μαυρα μαλια ισια, βαμενα χιλια σε σκουροχρωμο κραγιον οπως και τα ματια της, προσωπακι ομορφο καυλωτικο! Σωμα γεματο με ελαφρα κιλακια που δεν με χαλασανε. Φορουσε ενα babydoll μαυρο με μαυρες καλτσες εως πανω απ'το γονατο και τα βυζια της ζουμπηγμενα, χυμοδη, με ζαλισανε και περασα στο δωματιο. Με το που μπενω η τσατσα τερμα την μουσικη σε σημειο να ειναι τελειως ενοχλητικο.! Λεω με το που θα μπει η Σαμπρινα να κανω παρατηρηση να το χαμηλωσει το ρημαδι δεν ειμαστε σε club σε μπουρδελο ειμαστε.! Δεν προλαβα να ξεντυθω και να σου και η Σαμπρινα που με το που μπηκε ξεχασα και την μουσικη τα ξεχασα ολα. Προκαταρτικα ΜΗΔΕΝ με ΤΟΝΟ΄.! Η κοπελα προβαλει μια απαθεια, μια σοβαροφανεια, λιγομιλητη, αγελαστη. (πρεπει να κανει αυταρχικο...γαμησετα!!!) Ξεντυνομαι και την πεφτω οπου μου περναει την καποτα στην σταφιδα ουτε ενα χαδι να μου τον σηκωσει παρα μονο μου εκανε προπαρατηρηση να μην της ποιασω τα μαλια της...εγω τα βυζια της ηθελα να ποιασω και αυτη ειχε παρει τετοια θεση...θεση τερματοφυλακα! Τελος παντων, προλαβα και τα χαιδεψα λιγακι απο πανω, απαλα και μαλακα στην υφη, αφου δεν ειχε βγαλει τιποτα. Η πιπα της ητανε γκολ στο 90.! Τελεια πιπα, με εφτασε στους κοφτες μπαμ-μπαμ.! αλλα κρατηθηκα και σκεφτηκα να την ανεβασω απο επανω να τελειωσω ...καυλωτικα.! Σταματησε απο μονη της και αρχισε να ξεντυνετε ρωτοντας με ιεραποστολικα η πισωκολητα??? (που πηγε το απο επανω?) Της ζητησα να ανεβει απο επανω αλλα αδικα ο κοπος αρνηθηκε λεγοντας οτι δεν της αρεσει και οτι ειναι κουρασμενη!!!
Δεν με χαλασε και παλι, ξεκιναμε απο κατω με δικη της καθοδηγηση τον εβαλε μεσα...στενο μουνακι μεχρι εκει που δεν παει! ...επαθα πλακα και μου φανηκε οτι δεν εβαλε και καθολου ληπαντικο...ενιωθα την καποτα να τσιριζει! Αυτη συμετηχε με ελαφρα κουνηματα της λεκανης, σφιξιμο το ενα ποδι της και εγω με παιξιμο τα βυζακια της τα ευχαρηστηθηκα. Τα ματια της ερμιτικα κλειστα δεν τα ανοιξε καθολου, το λαιμουδακι της ειναι ολα τα λεφτα.! Σκεφτομουνα να της το φιλησω, αλλα εβγαζε μια απαθεια οπως και στην αρχη, που φοβηθηκα μη πει τιποτα και με ξενερωσει μιας που ειμουνα στα φορτε μου ετοιμος για το τελος, σιγοψιθηριστα μου ζηταει αλαγη στις καθυστερησεις!!! Αλαζουμε στα τεσσερα παλι τον καθοδηγησε αφου τον σαλιωσε αυτην την φορα και δωστου, πιανωντας τις μυτες απο τα τακουνια της, που δεν ειχε βγαλει, αλλα χαιδευοντας και τα μπουτακια της πανω απο το καλτσον, καλυλωσα ακομα ποιο πολυ, αφου δεν ηθελα και πολυ τελειωσα ποιανωντας τις βυζαρες της...σηκωθηκε να ντυθει ενω εγω καθομουνα αμετοχος και την κοιτουσα ρωτοντας την πως την λενε και απο που ειναι μου απαντησε, κλασικα απο Κινα οπου γελασα και γελασε και αυτη για πρωτη φορα!
Γενικα η κοπελα δεν ξερω μηπως την πετυχα σε αδιαθετη μερα, με μπερδεψε κυριολεκτικα με το τι ηθελα και τι επερνα αλλα παραλληλα το ευχαρηστηθηκα, καποια στιγμη θα την ξαναπροτιμησω...
Δεν με χαλασε και παλι, ξεκιναμε απο κατω με δικη της καθοδηγηση τον εβαλε μεσα...στενο μουνακι μεχρι εκει που δεν παει! ...επαθα πλακα και μου φανηκε οτι δεν εβαλε και καθολου ληπαντικο...ενιωθα την καποτα να τσιριζει! Αυτη συμετηχε με ελαφρα κουνηματα της λεκανης, σφιξιμο το ενα ποδι της και εγω με παιξιμο τα βυζακια της τα ευχαρηστηθηκα. Τα ματια της ερμιτικα κλειστα δεν τα ανοιξε καθολου, το λαιμουδακι της ειναι ολα τα λεφτα.! Σκεφτομουνα να της το φιλησω, αλλα εβγαζε μια απαθεια οπως και στην αρχη, που φοβηθηκα μη πει τιποτα και με ξενερωσει μιας που ειμουνα στα φορτε μου ετοιμος για το τελος, σιγοψιθηριστα μου ζηταει αλαγη στις καθυστερησεις!!! Αλαζουμε στα τεσσερα παλι τον καθοδηγησε αφου τον σαλιωσε αυτην την φορα και δωστου, πιανωντας τις μυτες απο τα τακουνια της, που δεν ειχε βγαλει, αλλα χαιδευοντας και τα μπουτακια της πανω απο το καλτσον, καλυλωσα ακομα ποιο πολυ, αφου δεν ηθελα και πολυ τελειωσα ποιανωντας τις βυζαρες της...σηκωθηκε να ντυθει ενω εγω καθομουνα αμετοχος και την κοιτουσα ρωτοντας την πως την λενε και απο που ειναι μου απαντησε, κλασικα απο Κινα οπου γελασα και γελασε και αυτη για πρωτη φορα!
Γενικα η κοπελα δεν ξερω μηπως την πετυχα σε αδιαθετη μερα, με μπερδεψε κυριολεκτικα με το τι ηθελα και τι επερνα αλλα παραλληλα το ευχαρηστηθηκα, καποια στιγμη θα την ξαναπροτιμησω...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού