Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348285
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Μετα τα ψηλα (Παολα) επεσα στα χαμηλα και στην Καρμεν.

Η Καρμεν μαλλον πρεπει να ειναι Ρουμανα, μαυρα μακρια μαλλια, αρκατα ψηλη, με πεσμενο βυζι που καποτε ισως να ηταν 3αρι, κωλος σε πτωση και ενα μικρο τατοο πανω απο τον δεξι της αστραγαλο. Η φατσα της μου εκανε κλικ ετσι και περασα να δοκιμασω την τυχη μου.

Αφου πηρε την πιο απομακρυσμενη θεση στο κρεβατι ωστε ουτε να μπορω να πιασω κατι, ουτε να δω κατι, μου φορεσε το λαστιχο και αρχισε το φαλτσοκλαρινετο της.

Ακολουθησε ιεραποστολικο με αυτην να κοιτα τους σοβαδες και εμανα να δινω μαχες στο το ψοφιο κορμι της. Αφου ειδα και απηλθα την γυρισα πισωκολλητο ωστε να μην παει εντελως χαμενο το 50ρικο. Πραγματι μετα απο κανα 5λεπτο καταφερα να χυσω… Πριν προλαβω να σηκωθω ειχε παρει να εσωρουχα της και ανοιγε την πορτα να βγει. Επειδη δεν προλαβα να την χαιρετησω το κανω μεσα απο δω. - “Γεια σου Καρμεν!”, εις το επανιδειν και ακομα περισσοτερο…

Να λειπει το βυσσινο…με ενα 20ρικο μπορει κανεις να βρει τις ιδιες και καλυτερες υπηρεσιες στην Φυλης.

Προγραμματα: 50Ε απλο, 80E με 69, 100E το αυταρχικο.

Ευγενικος ο τσατσος, ικανοποιητικος χωρος με νιπτηρα και ισως το πιο ευκολο παρκινγκ σε στουντιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
Υπηρεσίες
Ryu
Σεβαστός
9
Πόντοι:
2.007
Ανάφερε αυτήν την κριτική