Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352244
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μιας και σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ακριβώς ξεκίνησα την πορεία μου στα studio από το 55, «τιμής ένεκεν» πέρασα να δω τι υπάρχει.

Εργαζόμενο κορίτσι η Φριντα. Την είχα ξαναδεί παλιότερα σε τσάρκες αλλά δεν είχα δώσει ιδιεταιρη σημασία. Σήμερα όμως μου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπα να την γνωρίσω καλυτέρα.
Ξανθιά, νεαρή , ωραίο σώμα, χωρίς να ίχνος περιττών κιλών, χωρίς όμως να είναι και υπερβολικά αδύνατη, ωραία περιφέρεια. Ντυμένη με ένα λευκό sexy σύνολο που της πήγαινε αρκετά. Όμορφο πρόσωπο, εκφραστικά μάτια και ένα γλυκό χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της.

Στο «κόκκινο δωμάτιο» όπως χαρακτηριστικά είπε η ευμενέστατη και χαμογελαστή υπηρεσία. Ευρύχωρο, καθαρό με νιπτήρα.
Πολύ σύντομα ηλθε η Φριντα στο δωμάτιο. Ξεκίνησε με πολύ καλά προκαταρκτικά, τόσο σε ποιότητα όσο και σε διάρκεια. Φιλιά και γλειψίματα στο στήθος τον λαιμό και τα αυτιά μου. Χαδια σε όλο το σώμα με ταυτόχρονη ανταπόδοση των περιπτύξεων και από πλευράς μου. Δεν έχασε στιγμή το γλυκό της χαμογελούσε όλη την διάρκεια των προκαταρκτικών.
Αρκετά καλό και το στοματικό που ακολούθησε. Με μόνο «μελανό σημείο» ότι δεν ασχολήθηκε με τα @@κια, κατά τα άλλα φωτιά να πέσει να με πλακώσει εάν έχω παράπονο. Πολύ καλή χρήση της γλώσσας, με χτυπήματα στο κορμό, ελάχιστη χρήση χεριών. Βαθύ σε γενικές γραμμές αρκετα αισθησιακό.
Ανέβηκε από επάνω μου για το ξεκίνημα του sex με ιππασία για να τελειώσει με την Φριντα στα τέσσερα, έχοντας περάσει ενδιάμεσα από την στάση του λωτού, στα όρθια, ιεραποστολικό.
Σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας, άψογη συμμετοχή, με σφιχτές αγκαλιές, εκατέρωθεν γλυψιματα στον λαιμό και τα αυτιά, πιπιλισματα στο στήθος.
Μετά το τέλος , σύντομη κουβέντα, σταυρωτό φιλάκι, ευχαριστίες από μέρους τους και αποχώρηση.

Πραγματικά μια πολύ καλή συνάντηση. Γλυκιά, τρυφερή, περιποιητική, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος, με μια κοπέλα που ελάχιστες πληροφορίες είχα.
Η τύχη ήταν με το μέρος μου σήμερα, μιας και επιλογή μου αποδείχτηκε 100% σωστή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Φρίντα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
583
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού