Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414884
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ο χώρος σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος που έχω δει για στούντιο, περιποιημένος και καθαρός όμως, με ντουζάκι, καθαρές πετσέτες, τσόντα στην τι-βι κ.λ.π. Η Τσατσά υπερευγενέστατη.
Η Νίκη... νταρντάνα, από Ουγγαρία, "βυζάρες" στην κυριολεξία,φυσικότατες παρακαλώ, ξανθιά, παχουλή - αλλα με πολύ ωραία κατανομή βάρους. Μείον της, το πρόσωπο. Όχι ότι είναι άσχημο, άλλα δεν σου βγάζει "πουτανιά". Θυμίζει πιο πολύ το κορίτσι της γειτονιάς με τις βυζάρες, που όλοι θέλουν να "χουφτώσουν". Εμένα δεν με χάλασε ΚΑΘΟΛΟΥ. Το αναφέρω όμως στην προσπάθεια μου να βοηθήσω όσο μπορώ.
Έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα - πολύ λίγο. Στα του προγράμματος... με το απλό, παίρνεις στοματικό (εννοείτε) και ισπανικό. Με άλλα 10ε 69, και με άλλα 10 σεξ σόου. Αυτό πήρα, αλλά στο δωμάτιο δεν το ζήτησα. Αφού χαλαρά συστηθήκαμε, με φίλησε παντού, μου έκανε μία όχι εκπληκτική πίπα, αλλά αξιολογότατη με πολύ μεγάλη διάρκεια. Να σημειώσω εδώ ότι η κοπέλα ήταν συναχομένη (άνοιξη βλέπετε), οπότε κάνα δυο φορές σηκώθηκε να καθαρήσει την μύτη της. Τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά, ανθρώποι είναι και τα κορίτσια. Με ρώτησε αν μου αρέσουν οι δονητές, της απάντησα "ναι, αλλά όχι σε εμένα (χεχε)", αλλά την παρότρυνα να ξαπλώσει, να χαλαρώσει και να με αφήσει να "δουλέψω" λιγάκι. Της έγλειψα της βυζάρες και ενώ σε στούντιο αποφεύγω να γλείφω το αιδείο (ενοείτε ότι σε cg, το λιώνω), το δικό της ήταν καθαρό, "μοσχομυριστό" και δεν αντιστάθηκα. Ακολούθησε 69 (άλλη μία ικανοποιητικότατης διάρκειας πίπα), μετά ανέβηκε από πάνω (ΒΥΖΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ) και τελείωσα ιεραποστολικά (εξού και το ST). Δεν ήθελα ιδιαίτερα να την πάρω στα 4. Μου άρεσε πολύ η θέα του πλούσιου στήθους της. Καλή επαφή. Καθόλου ξεχειλωμένο αιδείο. Δεν χρειάστηκε ούτε να κρατηθώ, ούτε να βιαστώ. Καλός ρυθμός. Το μόνο μείον στην επαφή, μου φάνηκε λίγο αμήχανη και άπειρη, αλλά η διάθεση της να ικανοποιήση ήταν προφανής. Μου ζήτησε άπειρες φορές συγνώμη για το συνάχι, αν και προσπάθησα να μην την κάνω να αισθανθεί άσχημα γι'αυτό. Ακολούθησε μεγάλης διάρκειας κουβεντούλα, μιας και ήταν πολύ ήρεμα αυτήν την ώρα. Μπήκα 3.20 στο δωμάτιο και βγήκα 4.10. Η κοπέλα ήταν μαζί μου τουλάχιστον 40 λεπτά (επαναλαμβάνω - ΜΕΓΑΛΗ ησυχία έξω). Έμεινα πολύ ικανοποιημένος και την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε λάτρεις του μεγάλου φυσικού στήθους και των "νταρντάνων" γενικότερα. Καλό κορίτσι. Θα την ξαναεπισκευτώ, όποσδήποτε.
Την ευλογία μου συναγωνιστές!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού