Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415145
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είδα χτες το απόγευμα τις φωτο της Βαλέριας στο αντίστοιχο site και είπα να κάνω μια κρούση... Θέλω να τονίσω πως ΔΕΝ είμαι fan των studios/κόκκινων σπιτιών, αλλά τη συγκεκριμένη ήθελα να την δοκιμάσω. Φτάνοντας, η κυρία που με καλωσόρισε ήταν ΑΚΡΩΣ ευγενική μαζί μου, τις έκανα κάποιες ερωτήσεις και μου απάντησε με χαρακτηριστική ευγένεια. Όσον αφορά την Βαλέρια, μπήκε στο δωμάτιο, με γλυκα κ ευγένεια, μου έκανε το μασάζ μου και μετά αρχίσαμε την "εργασία". Πολύ ερωτική, με "πιασιματάκια" που δεν ενοχλούν (προσωπικό γούστο), φοβερό ΦΥΣΙΚΟ στήθος σχήματος αχλαδο-χειροβομβίδας (Νο. 5 νομίζω...), περιποιημένο νιμού και όμορφο (λίγο πλαδαρό που μου αρέσει) κωλαράκι. Με έκανε να γουστάρω, συμμετείχε στην όλη φάση και το έδειχνε και με έκανε να τελειώσω μέσα σε 20 λεπτά. θέλω να τονίσω πως αμέσως πριν, είχα επισκεφτεί άλλα 2 studio πληρώνοντας 2 100ευρα (full πρόγραμμα) αλλά χωρίς το αναμενόμενο αποτέλεσμα (με το πέος ανα χείρας...) Βασικά, με ενδιέφερε το 30λεπτο και όχι όλα τα άλλα "features" που περιλαμβάνει το 100ευρο. Είμαι αρκετά "βραδείας" καύσης όπως καταλαβαίνετε...
Τελειώνοντας, υπογραμμίζω την άψογη συμπεριφορά της κυρίας που με καλωσόρισε και ΦΥΣΙΚΑ θα ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλέρια
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού