Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239306
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ότι και να πω θα είναι λίγο. Θεά η Βίκυ. Να πω ότι οι φωτογραφίες στο σάιτ την αδικούν. Εκεί βλέπεις ένα όμορφο, κ@υλιάρικο, μετρίου αναστήματος κορίτσι. Στην πραγματικότητα είναι μία ψιλή, τούμπανο, ιέρεια του σεξ. Συμπαθητικό μασάζ (δεν το περίμενα), γλωσσόφιλα, αρκετή γλώσσα σε όλο το σώμα με ιδιαίτερη συγκέντρωση σε ρώγες και αρχ΄@@@ (πώπω ένα γλύψιμο), καλή επαφή, καμία βιασύνη, τσιγαράκι-κουβεντούλα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα την ξαναεπισκευτώ λίαν συντόμος, πιο ξεκούραστος για να την απολαύσω καλύτερα. Τα σούπερ-φόρτε της η διάθεση, το απίστευτο σώμα και η απίστευτη γλωσίτσα της. "Απίθανα" προκαταρκτικά.
Αγαπητοί συνάδελφοι δεν θέλω να σας ξενερώσω και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για την ύβρη που θα ξεστομίσω. Η σχετικά βαρύτονη φωνή, τα "φτιαχτά" χείλη και βυζιά (τέλεια βέβαια) και η λίγο παράξενη αίσθηση του αιδείου έκαναν μία άθλια σκέψη να περάσει από το "πάνω" κεφάλι μου. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Οι ενήλικες φαντάζομαι το έπιασαν. Ευτήχώς το κάτω κεφάλι σκεφτόταν πιο καθαρά και η σκέψη αυτή εξαφανίστηκε. Δεν θα επιτρέψω σ'αυτήν την μικρή λεπτομέρεια να χαλάσει αυτήν την υπέροχη εμπειρία, απλά αν πέρασαν και από άλλους παρόμειες σκέψεις στείλτε ένα μύνημα.
Εν κατακλείδι... Μία απ' τις πιο όμορφες (αν όχι η πιο όμορφη), ιερόδουλες που εγώ με την μέτρια εμπειρία μου είχα την ευκαιρία να συναντήσω.
Συναδελφικούς χαιρετισμούς!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Μέλος
29
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια