Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 17 10
Sex Studio
28691
Γενική βαθμολογία
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Είπα να δοκιμάσω κ την ομόσταυλη 19άρα με την Σόνια που δοκίμασα προχτές, την Ρωξάνη. Μικρό πετίτ ρουμανάκι με αδύνατο αλλά πολύ σφιχτό σωματάκι, το δυνατό σημείο είναι το κωλαράκι..φαίνεται κ αυτή πολύ πιτσίρικι, λες κ την κοπάνησε από κανένα σχολείο. Παίζει να είναι τσιγγανούλα όπως είπε ο Κάραμαν. Στο πρόσωπο είναι πολύ όμορφη και μου θύμισε πάρα πολυ στη φάτσα την Anneta Keys (http://www.solomodelpics.com/anetta-keys/sexy-stockings/04.jpg).
Γενικά μαζί της ήμουν λίγο χαζοχαρούμενος κ έκανα κ έλεγα διάφορες μαλακίες, αύτη άλλες φορές γελούσε κ άλλες φορές έπερνε μια φάτσα ξυνίλας, μασούσε έντονα όλη τη διάρκεια μια μαστίχα με γεύση φρούτα! Δεν την δοκίμασα, την μύρισα.. Όταν την γαμούσα κρατούσε αντίσταση για να μην τοποθετήσω όπως ήθελα τα πόδια και τελικά αφού την γαμούσα κ είχε μια έκφραση ότι πονάει κ εγώ καύλωνα, λέει πονάει το πόδι μου κ τότε μου ήρθε κάτι ανάμεσα σε ξενέρα και γέλιο :Ρ Γενικά τείνει πολύ στο κομοδινέ η κατάσταση κ δεν νομίζω να ξαναπροτιμήσω την συγκεκριμένη..
Τέλωσπάντων την κράτησα αρκετή ώρα μέσα αφού λέει πόνεσαν τα χέρια της από το πισωκολλήτο, για το μουνί να νίωσει κάτι ούτε λόγος είναι ευαισθητούλι σε χέρια κ πόδια το καλό μου. Μετά ντύθηκε με το πάσο της τραγουδώντας κ χορεύοντας με το τραγούδι που έπεζε το ραδιόφωνο.
Γενικά μαζί της ήμουν λίγο χαζοχαρούμενος κ έκανα κ έλεγα διάφορες μαλακίες, αύτη άλλες φορές γελούσε κ άλλες φορές έπερνε μια φάτσα ξυνίλας, μασούσε έντονα όλη τη διάρκεια μια μαστίχα με γεύση φρούτα! Δεν την δοκίμασα, την μύρισα.. Όταν την γαμούσα κρατούσε αντίσταση για να μην τοποθετήσω όπως ήθελα τα πόδια και τελικά αφού την γαμούσα κ είχε μια έκφραση ότι πονάει κ εγώ καύλωνα, λέει πονάει το πόδι μου κ τότε μου ήρθε κάτι ανάμεσα σε ξενέρα και γέλιο :Ρ Γενικά τείνει πολύ στο κομοδινέ η κατάσταση κ δεν νομίζω να ξαναπροτιμήσω την συγκεκριμένη..
Τέλωσπάντων την κράτησα αρκετή ώρα μέσα αφού λέει πόνεσαν τα χέρια της από το πισωκολλήτο, για το μουνί να νίωσει κάτι ούτε λόγος είναι ευαισθητούλι σε χέρια κ πόδια το καλό μου. Μετά ντύθηκε με το πάσο της τραγουδώντας κ χορεύοντας με το τραγούδι που έπεζε το ραδιόφωνο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Maaneskyggen
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού