Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267811
Γενική βαθμολογία

8.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Κυριακάτικη τσάρκα και ξεκίνημα από το ίδρυμα της οδού Αθανασίας,
Μια από τις πιο εγγενείς υπηρεσίες, προλογίζει την Νελη, την οποία είχα «τσεκάρει» από τις φωτογραφίες του site του studio και μου είχε κάνει ιδιεταιρη εντύπωση.

Μελαχρινή, νεαρή, ωραίο κορμί, Γλυκό πρόσωπο, όμορφο χαμόγελο/
Τούμπανο στήθος με σιλικόνη, σε αρίστη ποιότητα όμως, τόσο που αν δεν το ψηλαφήσεις δεν το καταλαβαίνεις. Ο χειρουργός ήταν καλλιτέχνης φαίνεται.

Το χθεσινοβραδινό φιάσκο στην Συγγρού, σε συνδυασμό με την διάθεση μου να γνωρίσω την Νέλη, δεν άφησε πολλά περιθώρια και έτσι μπήκα στο δωμάτιο.
Μεγάλο, άνετο, καθαρό με μεγάλο μειονέκτημα όμως την έλλειψη νιπτήρα.

Άργησε να έλθει μιας και τα δυο υπόλοιπα δωμάτια ήταν κατειλημμένα. Μου εκλεισε το μάτι με πολύ νάζι, μου χαμογέλασε και έβγαλε το κόκκινο σετ εσωρούχων που φορούσε.
Άρχισε να με χαϊδεύει τρυφερά στο στήθος μου. Προχωρησε με χάδια στον «μικρό Cheyenne» και την γύρω περιοχή. Δεχόταν αδιαμαρτύρητα και τα δικά μου αγγίγματα. Πέραν τούτου ομως ουδών άλλο προκαταρκτικό.
Συνέχεια με το στοματικό το οποίο ήταν επιεικώς μέτριο. Πάρα πολύ χρήση χεριού, αρκετα επιφανειακό, σε καμιά περίπτωση deep Throat. Κάποια χρήση της γλωσσάς που σαφώς καλυτέρευε την κατάσταση. Καμιά επαφή με την υπολοιπη περιοχή.
Άρχισα να «ανησυχώ» μήπως και έχουμε επανάληψη του χθεσινού φιάσκου, γιατί μέχρι τώρα τα πράγματα δεν ήταν και ιδιεταιρα ενθαρρυντικά.

Ηλθε η ώρα για Sex. Λες και την άγγιξε μαγικό ραβδάκι. Ανέβηκε από πάνω μου και η συμμετοχή της αυξήθηκε κατακόρυφα. Έφερε τα στήθη της στο στόμα για το σχετικό πιπίλισμα. Δεχόταν τα γλειψίματα μου στον λαιμό και τα αυτιά της μέχρι που συνεχίσαμε με στάση του λωτού. Σφιχτές αγκαλιές και η συμμετοχή της να παίρνει συνεχώς την ανιούσα με αποκορύφωμα στο ιεραποστολικό που ακολούθησε, οι εκφράσεις του προσώπου της και οι αναστεναγμοί της να είναι (ή έστω να φαίνονται) πέρα για πέρα αληθινοί. Η συνέχεια με την Νέλη στα τέσσερα μέχρι την στιγμή που παρέδωσα το «υγρό πυρ».
Ντύθηκε σύντομα σχετικά, με ευχαρίστησε με χαιρέτησε και έφυγε.

Μια κατάθεση με αίσιο τέλος σε γενικές γραμμές. Δεν ξεκινήσαμε καλά, όμως η συνέχεια ήταν ικανοποιητική. Εάν βελτιωθεί στο θέμα των προκαταρκτικών και στο στοματικό, σε συνδυασμό με το καλό sex που μου πρόσφερε, πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Όμορφη είναι, και έχει και τα φυσικά προσόντα.
Προς το παρόν, είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 21, 2010
Όνομα κοπέλας
Νέλη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια