Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 364 10
Sex Studio
414964
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η επίσκεψη έγινε 19-2-2010 ώρα 16:50 λίγο πριν αλλάξει βάρδια… Η Νίκη νταρντάνα με πολύ ωραίο και μεγάλο στήθος (στα κυβικά της Βαλεντίνας περίπου). Εκεί που χάνει λίγο, για μένα , είναι στο πρόσωπο ( όχι ότι είναι άσχημη αλλά δεν βγάζει την απαραίτητη καύλα). Πάντως η κοπέλα είναι πολύ εξυπηρετική … αν και τελείωνε η βάρδια της με περίμενε να κάνω ένα ντουζάκι και μετά μου την έπεσε με το βαρύ της πυροβολικό (τις βυζάρες της) ξεκινώντας από χαμηλά όπου εκεί έμεινε πολύ ώρα και κατέληξε στο στόμα μου να τις τα πιπιλάω με μανία ….μου φόρεσε το σκουφί και τον πήρε στο στόμα της όπου τον ρούφαγε για αρκετή ώρα ….. Μέσα σε λίγα λεπτά με έκανε ντούρμπο … Έτσι όπως ήμασταν , χωρίς να αλλάξουμε στάση , ανέβηκε πάνω μου , τον έβαλε βαθιά μέσα της και ξεκίνησε ένα πολύ αισθησιακό γαμήσι με χάδια και φιλιά, σιγανές και λαχανιασμένες κραυγούλες που μου έδωσε την εντύπωση ότι γουστάρει κι αυτή… συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό σε όλες τις στάσεις (δηλαδή τρυφερά και αισθησιακά) και τελείωσα όπως ξεκινήσαμε και εγώ κυριολεκτικά να τρώω τις βυζάρες της…. Μπορώ να πώ ότι πέρασα πολύ καλά με την Νίκη , μου άρεσε ο τρόπος της και ας ήταν λίγο ντροπαλή ή αμήχανη ….
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Νίκη
rockstar
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού