Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Απόγευμα Παρασκευής και ως φινάλε μίας δύσκολης εβδομάδας επέλεξα να κάνω επίσκεψη στην Κατερίνα.Ανεβαίνω στον όροφο και η κυρία της υποδοχής με περνάει στο σαλόνι.Μου ανακοινώνει οτι δουλεύει η Κατερίνα πράγμα που ήδη γνώριζα και έτσι πέρασα.Έχοντας περάσει 5 λεπτά ήρθε και η Κατερίνα που πραγματικά με εντυπωσίασε για την καθαριότητά της,πράγμα στο οποίο εγώ προσωπικά δίνω τεράστια βαρύτητα.Κυριολεκτικά μοσχοβολούσε ολόκληρη.Τώρα από εμφάνιση πρόκειται για τριαντάρα μινιόν Ρωσίδα (με όμορφα σιλικονάτα στήθη)με πολύ διακριτικά χαρακτηριστικά προσώπου,όμορφα μάτια,και σκουλαρίκι στον αφαλό.Ξεκίνησε με εμένα καθιστό στην πολυθρόνα του δωματίου προκαταρκτικά χάδια και φιλιά σε λαιμό και στήθος επικεντρώνοντας ανά διαστήματα την προσοχή της σε ελαφρά δαγκωματάκια στις ρώγες.Κατεβαίνοντας πιο κάτω ξεκίνησε ένα αρκετά ικανοποιητικό στοματικό (με προφύλαξη εννοείται)εναλλασσόμενου ρυθμού πότε αργό και πότε πιο γρήγορο.Το στοματικό διήρκεσε κανένα πεντάλεπτο και κατόπιν περάσαμε στο κύριο μενού που ξεκίνησε με εκείνη από πάνω,συνέχεια ιεραποστολικό,στο πλάϊ και το τέλος ήρθε στα τέσσερα,όπου το θέαμα του τουρλωμένου πωπού της δε μου άφησε και πολλά περιθώρια για περαιτέρω αλλαγή στάσεων.
Στο τέλος μάλιστα δεν το έβαλε στα πόδια όπως κάνουν κάποιες λες και είναι ο πελάτης εφοριακός ελεγκτής,αλλά μου έφερε μωρομάντηλα και είπαμε και δυο κουβέντες.Συμπερασματικά,πιστεύω πως πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και συμπεριφέρεται με ευγένεια στον πελάτη.Συνολική διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο γύρω στο εικοσάλεπτο.Οι βαθμολογίες είναι οι ανώτερες επιτρεπτές από το σύστημα. Αν θα ξαναπήγαινα? Σίγουρα θα ξαναπάω
Στο τέλος μάλιστα δεν το έβαλε στα πόδια όπως κάνουν κάποιες λες και είναι ο πελάτης εφοριακός ελεγκτής,αλλά μου έφερε μωρομάντηλα και είπαμε και δυο κουβέντες.Συμπερασματικά,πιστεύω πως πρόκειται για μία αξιόλογη περίπτωση που τιμάει τα χρήματα που παίρνει και συμπεριφέρεται με ευγένεια στον πελάτη.Συνολική διάρκεια παραμονής στο δωμάτιο γύρω στο εικοσάλεπτο.Οι βαθμολογίες είναι οι ανώτερες επιτρεπτές από το σύστημα. Αν θα ξαναπήγαινα? Σίγουρα θα ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού