Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πεμπτη στις οκτω το απογευμα και πηγα στο συγκεκριμενο στουντιο για την Milva που την ειχα στα υποψη μου εδω και καιρο..οταν την ειδα...... ειδα μια αρχοντισα, Τσεχα- ηλικιας γυρω στα τριαντα, την εκοψα, ψηλη με ομορφο σωμα με τα σχετικα παισιματακια του,στηθος φυσικο αλλα πεσμενο και με το που μου ειπε να την συγχωρησω που αργησε να ελθει στο σαλονι γιατι εκανε μπανιο λογο οτι ηταν προηγουμενως με αλλον συναγωνιστη.... κερδισε αμεσως την συμπαθεια μου για την σχολαστικη καθαριοτητα της και σε συνδυασμο την εμφανιση της(το παρουσιαστικο της εμενα μου αρεσε) περασα στο δωματιο αμεσως και ηλθε σχετικα συντομα και αρχισε μια απο τις καλυτερες εμπειριες μου σε στουντια,αρχιζοντας με μασαζ σε ολο το κορμι μου φιλια στο σωμα μου με ησυχια και διχως βιασυνη και εν συνεχεια ενα στοματικο με σκουφο, καταπληκτικο(με δοντακια και γλωσιτσα) και να φυλαει και να γλυφει τις μπαλες μου....η γυναικα συναγωνιστες στο τσιμπουκι ειναι αριστη.... στο γαμησι μετα καναμε τουλαχιστον τρεις διαφορετικες στασεις και τελειωσαμε (αυτη ηθελε κι αλλες στασεις) απο πανω μου και να καλυπτουν το σωμα μου τα υπεροχα ποδια της.... τα κολπα που κανει στο γαμησι ειναι μοναδικα και ανεπαναληπτα την τοποθετω στις κορυφαιες επιλογες μου τουδε και στο εξης.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Μίλβα
Υπηρεσίες
Π
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια