Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την περασμένη εβδομάδα πρωτοείδα την Ρέα και με είχε εντυπωσιάσει.
Νεαρή κοπέλα από τη Ρουμανία, μακριά ξανθά μαλλιά, 2αρακι στήθος, ωραίο σώμα, δυνατή περιφέρεια. Πολύ καλή στο σαλόνι, αρκετά ευδιαθετη και sexy

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ στο δωμάτιο και ήλθε. Σε πολύ φιλικό κλίμα, ξεκίνησε να μου μιλάει, βγάζοντας ταυτόχρονα τα λίγα ρούχα της.

Ξεκίνησε γλύφοντας τα αυτιά και το λαιμό μου με πολύ καλή τεχνική. Αρκετή χρονική διάρκεια, για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και με το στήθος μου. Σταματησε για λίγο για να μου προσφέρει τα στήθια της, τον λαιμό και τα αυτιά της για αντίστοιχη περιποίηση.
Έδειχνε να το απολαμβάνει μιας και τα βογγητά και οι αναστεναγμοί της φαινόντουσαν αρκετά αληθινοί.
Συνέχισε τα προκαταρκτικά, καταβαίνοντας προς την κοιλιά και τους μηρούς μου, με σύντομο πέρασμα και από τα @@κια.
Αφού τοποθετήθηκε το απαραίτητο σκουφάκι, ξεκίνησε το στοματικό της, το οποίο ήταν αρκετά καλό. Χωρίς καθόλου χέρια, με πολύ καλή τεχνική, σχετικά βαθύ. Πολύ καλό στήσιμο του σώματος της έτσι ώστε να μπορώ να έχω πρόσβαση στα «επίμαχα» σημεία.
Ανέβηκε επάνω μου και αρχίσαμε το sex.. Εναλλάξ γλειψίματα και φιλάκια στον λαιμό και τα αυτιά για νν συνεχίσουμε με την στάση του λωτού, στο ίδιο μοτιβο με σφιχτές αγκαλιές.
Ακολούθησε ιεραποστολικό και μετά πλαγιαστό. Η συμμετοχή της από τις καλύτερες, με αισθησιακούς αναστεναγμούς και βογκητά. Συνέχεια στα τέσσερα με άψογο στήσιμο έως το τέλος.

Με δική της πρωτοβουλία, συνεχίσαμε να κουβεντιάζουμε. Μου μίλησε για τα χρόνια που έχει περάσει στην Ελλάδα, τις εμπειρίες της και άλλα πολλά.
Φιλάκι για καληνύχτα και ανανέωση του ραντεβού μας.

Μια πολύ καλή εμπειρία με μια πολύ «ζεστή» κοπέλα.. Καλή στο sex, αρκετά πρόσχαρη και φιλική. Ήταν αυτό που χρειαζόμουν μετά από μια αρκετά κουραστική ημέρα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρέα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια