Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 17 10
Sex Studio 28691
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Μου κινησε το ενδιαφερον το εν λογο πιπινακι και ξαναγυρησα μετα απο γυρα σε ολα τα μπουρδελακια για να καταθεσω εδω αν και το σκεφτομουνα να ριξω ακυρο στον εαυτο μου αλλα ενεδωσα. Το μπουρδελακι καινουριο σχεδον 3 μηνων πληρες ανακαινησμενο σαλονακι με καναπεδες, φωτισμους κρυφους και φανερους, ακομα και χαλια στρωμενα κατω! απορω και εγω οπως και ο gl γιατι ειναι καταχωρημενο στα μπουρδελα και οχι στα στουντιο? Πληρωνω το αντιτιμο για απλο προγραμμα 40ευρα και μπενω στο δωματιο και αυτο απαραμηλης διακοσμητικης με στρογγυλο κρεβατι, χαμηλο κοκκινο φωτισμο, πλασμα τν να παιζει τζοντα αλλα!!! 3 κολωχαρτα και ενα μισο για να σκουπιστουμε??? Να γαμησω ηρθα οχι να χεσω...αυτα με τα μπιλακια! και αυτα παρατημενα οπου να ναι στα κομοδινα στους νυπτηρες...λειαν απαραδεκτο! για εναν τετοιο χωρο. Πλενεσε και κολαει πανω σου! ακομα και σημερα το πρωι πανω στον πουτσο μου ειχα κολημενα κολωχαρτα!!! Τεσπα.! Ερχετε και η μικρα δεσποινης χαμογελαστη 19 χρωνων Ρωξαν η Ρωξανη απο ρουμανια τσιγγανοφατσα αλλα ομορφουλα με ωραια ματακια μαυρα ισια μαλια με αξεσουαρ επανω τους κατι κοκαλακια πολυ trendy! βυζακι μικρο αλλα με μεγαλη ρωγα, μεση δαχτυλιδι και κωλαρακι μικρο και αυτο σουπερ! Ποδαρακια αδυνατα σωματακι γενικα πολυ ωραιο εφηβικο μεταξενια επιδερμιδα μισομαυρισμενη. Μετα απο τις αναμενομενες συστασεις καθως ξεντυνοταν φορουσε ολοκληρη σεξαρτηση! Ελληνικα ξερει λιγα οπως και Αγγλικα το ιδιο τα βρηκαμε, εδω η κοπελια ξεκινησε κατευθειαν το παιχνιδι χωρις προκαταρτικα μια καλη πιπα θα ελεγα αφου πρωτα πασαληψε το μουνακι της με κρεμουλα για να ειναι ετοιμη! χαδακια ελευθερα παντου αλλα σε καποια φαση εδειχνε να τραβιετε...ανεβασμα απο επανω χωρις αντιρηση και κρατοντας αντισταση με τα χερια της στο τοιχο βαρεσε αρκετα χαζευοντας το κωλαρακι της να ανεβωκατεβαινει στον μετωπικο καθρευτη, σε εναν ωραιο καυλωτικο ρυθμο οσπου αλαξαμε σταση σε ιεραποστολικο, δεν εμεινε απρακτη και εκει κουνωντας την λεκανη της λιγακι κυκλικα αλλα εχοντας παντα κλειστα τα ματια της...στην επομενη αλαγη στασης στα τεσσερα σαν να κλωτσησε λιγακι φανηκε απο το υφος της. Στησημο τελειο τα κωλομερια της ειναι για βραβειο σχηματιζουνε και δυο λακακια πολυ καυλιαρικα απο επανω δεν ηθελα και πολυ αναστατωθηκα μολις την ειδα σε αυτη την σταση και μετα απο λιγο κοπο ηρθε ο σκοπος... Η κοπελια ντυθηκε φορεσε τηςν σεξαρτηση της οσο εγω πληνομουνα και σκουπιζομουνα με το κολωχαρτο! και με αποχαιρετησε χορευοντας ενα τραγουδι που επεζε εκεινη την ωρα...
Γενικα η κοπελα προσφερε σχεδον τιποτα, ωραιο μωρο πιπινακι για σφαξιμο αλλα τσαμπα το κορμι, τσαμπα και τα λεφτα πιστευω. Δεν προκειτε να ξαναπροτιμηθει απο εμενα στο μελλον. .-

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Ρωξάνη
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια