Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271917
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από γύρα στα παρακείμενα ιδρύματα και αφού ήμουν αποφασισμένος για τους λιγότερους συμβιβασμούς, κατέληξα στο 60 που γενικώς έχω καλές εμπειρίες.
Η τσατσά ευγενεστάτη , η κοπέλα από Ρουμανία ονόματι Μιχαέλα (αν δε με απατά η μνήμη μου) μεσαίου ύψους μελαχρινό με ωραίο ματάκι, ωραίο σωματάκι και θεσπέσιο ( και αρκετά στενό αν και πολυδουλεμένο εκείνο το βράδυ ) κωλαράκι το οποίο και ετίμησα.
Στο δωμάτιο πολύ κέφι με τα γνωστά κοπλιμέντα ( τελικα ρε γαμώτο όλοι στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε πουτσ@ρ@δες ) και αρκετά καυλωτικα προκαταρκτικά, αλλά στο στοματικό αν και με όρεξη μου τα χάλασε λίγο.
Έμεινα ευχαριστημένος και αν είχε μεγαλύτερο στήθος η κυρία θα ήταν πολύ καλή η συνάντηση.
Η τσατσά ευγενεστάτη , η κοπέλα από Ρουμανία ονόματι Μιχαέλα (αν δε με απατά η μνήμη μου) μεσαίου ύψους μελαχρινό με ωραίο ματάκι, ωραίο σωματάκι και θεσπέσιο ( και αρκετά στενό αν και πολυδουλεμένο εκείνο το βράδυ ) κωλαράκι το οποίο και ετίμησα.
Στο δωμάτιο πολύ κέφι με τα γνωστά κοπλιμέντα ( τελικα ρε γαμώτο όλοι στην Ελλάδα πρέπει να είμαστε πουτσ@ρ@δες ) και αρκετά καυλωτικα προκαταρκτικά, αλλά στο στοματικό αν και με όρεξη μου τα χάλασε λίγο.
Έμεινα ευχαριστημένος και αν είχε μεγαλύτερο στήθος η κυρία θα ήταν πολύ καλή η συνάντηση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού