Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831689
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καλημέρα αγαπητοί συναγωνιστές. Βολτίτσα από το 104 εχθές 11/2/2010 κατά τις 3 τη νύχτα (φτιάξτε το κουτάκι με τις ημερομηνίες) μαζί με φιλαράκι με σκοπό να συναντήσουμε τη Μαρίνα. Λίγο ζόρι το παρκάρισμα και μπαίνουμε σαλόνι.
Η τσα2 μας παραξένεψε λιγάκι. Ναι μεν ήταν ευγενική αλλά η φωνή της ήταν λίγο κάπως. Στην πορεία αποδείχθηκε ότι
ήταν μόνο θέμα φωνής. Μια χαρά μας εξυπηρέτησε.
Εγώ δεν ήξερα αν θα πέρναγα γιατί δεν είχα και πολύ όρεξη οπότε πέρασε πρώτα το φιλαράκι.
Μόλις εμφανίστηκε η Μαρίνα μου έφυγαν οι αμφιβολίες. Φορούσε ένα άσπρο συνολάκι και ομόχρωμες μπότες μέχρι πάνω από το γόνατο. Το πήρα
απόφαση ότι μόλις έβγαινε ο φίλος θα πέρναγα εγώ. Έτσι κι έγινε. Παίρνω φουλ με 100 ευραίους και περνάω στο 4. Βλέπω τη βιτρίνα με τα
"εργαλεία" και σκιάχτηκα. Προχωρώ στα ενδότερα. Τι χώρος ήταν αυτός Παναγία μου! Άλλο πράμα. Αράζω στο κρεβάτι και περιμένω τη Μαρίνα.
Μόλις την είδα μου έπεσαν τα αυτιά ακόμα μία φορά. Τα έχουμε ξαναπεί. Το μωρό δεν είναι petite. Έχει μεγάλο στήθος, ωραίο πεταχτό κωλαράκι και φατσούλα που είναι ΚΟΛΑΣΗ!!! Λέμε ένα γεια τι κάνεις καλά εσύ και τα λοιπά. Μου φάνηκε πολύ πιο φιλική και ευδιάθετη από την πρώτη φορά. Αυτό μου άρεσε πολύ γιατί με έκανε να βρω την όρεξη που μου έλειπε και να "εκφραστώ" όπως ήθελα.
Προτείνει μασαζάκι το οποίο αρνήθηκα και της ζητάω να ξαπλώσει. Εκεί άρχισα να παίζω με το στήθος της και να γλύφω τις ρόγες της για αρκετή ώρα. Εγώ το στήθος της το βρίσκω πολύ όμορφο και πολύ καλοφτιαγμένο. Παράλληλα χάιδευα το γατάκι της κι άρχισε να υγραίνεται. Κατόπιν, με γυρνάει ανάσκελα κι αρχίζει τη σπεσιαλιτέ της. Πίπα από άλλο πλανήτη!!! Τα deep και τα παιχνίδια με σάλιο ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μου!!! Μετά από κανά πεντάλεπτο "γευσιγνωσίας" πάει να σηκωθεί.
Της λέω να συνεχίσει λίγο ακόμα. Χαμογελάει και ξαναπιάνει δουλειά. Άλλα πέντε λεπτά το ίδιο υπέροχο βιολί μέχρι που τη σταμάτησα εγώ για να πάμε παρακάτω.
(Πραγματικά θα ήθελα να τον έχω στο στόμα της τουλάχιστον για 4 μέρες σερί!!!). Ανεβαίνει από πάνω για μία σύντομη ιππασία και της ζητώ να ξαπλώσει. Ξεκινάμε ιεραποστολικό όπου παρατήρησα ότι έχει πολύ όμορφο και στρουμπουλό (όχι φαρδύ) νινάκι. "Βάλε τα χέρια σου έτσι...", "Κοίτα με έτσι..." κλπ κλπ αντίρηση καμία.
Συνεχίζουμε με στήσιμο 4χ4 για να επισκεφτούμε πίσω τρυπούλα... Λίγο κρεμούλα και βουρ! Στενή ωραία τρυπούλα που τη ζορίσαμε αρκετά μέχρι να τελειώσουμε μέσα της.
Είπαμε πέντε κουβεντούλες με το Μαρινάκι, μάθαμε ότι θα λείψει μια βδομαδούλα και κατηφόρισε τα σκαλοπάτια αφού με ευχαρίστησε και με καληνύχτισε.
Συνοψίζοντας: η πίπα της παραμένει ΚΟΡΥΦΗ, η επικοινωνία και το gfe βελτιώθηκαν ιδιαιτέρως, το σώμα της και ειδικά το πρόσωπο της κατ'εμέ είναι ότι καλύτερο, οι υπηρεσίες κι αυτές επίσης.
Σκοπεύω να ξανατιμήσω πολλάκις αλλά μιας και δημιουργήθηκε ένα θεματάκι με τις πολλές κριτικές για την ίδια κοπέλα, θα γράψω μόνο αν δω κάποια μεγάλη αλλαγή προς τα πάνω ή προς τα κάτω.

Ο κολλητός μου χθες μπήκε φαντάρος (εξού και η κακή μου διάθεση). Μου είχε ζητήσει την πρώτη μέρα στέρησης της ελευθερίας του να χαρώ εγώ όσο περισσότερο μπορούσα τη δική μου. Έτσι κι έκανα.
Πήγα στη Μαρίνα για ένα καλό κρεβάτι, μετά για ένα καλό φαγητό, και μετά για μία καλή μπύρα. Θα προτιμούσα πάραυτα να τον έχω κοντά μου.

ΥΓ. Τα στρουμφ έχουν κατακλύσει τους δρόμους. Είδα τουλάχιστον 7 pigmobiles με σειρήνες αναμένες να κόβουν βόλτες. Πήγα να ξεράσω αυτά που είχα φάει.
Συνιστώ φαγητό στο σπίτι προς αποφυγήν στομαχικών διαταραχών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
4
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού