Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155904
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μιχαελα ίσως είναι το κορίτσι που είχα «μελετήσει» περισσότερο από κάθε άλλη κοπέλα πριν πάω να την επισκεφτώ…….
Είχα διαβάσει αρκετές κριτικές γι΄αυτην οι οποίες ή την αποθέωναν ή την έστελναν στα τάρταρα. Την είχα δει πολλες φορές σε τσάρκες, όμως κάτι με «κρατούσε» για να μην περάσω στο δωμάτιο.
Σήμερα όμως με ψυχολογία καμικάζι, έκανα την υπέρβαση.

Η Μιχαελα: Νεαρή γύρω στα 21, μελαχρινή με μακριά σπαστά μαλλιά, Αγαλματένιο κορμάκι, στητό φυσικό 2αρακι στήθος, εξαιρετική περιφέρεια.
Όμως το μεγάλο της όπλο πιστεύω ότι είναι το σαλόνι. Πολύ ωραία performance, όλο ναζι. Ίσως ένα από τα καλυτέρα που έχω δει.
Μετά από αρκετό χρόνο αναμονής ήλθε στο δωμάτιο. Χορεύοντας στο ρυθμό του τραγουδιού που ακούγονταν, έβγαλε πολύ ναζιάρικα το σουτιέν της και μου «πρόσφερε» τα στήθη της για πιπίλισμα, λέγοντας μου πολύ ναζιάρικα: «μην τα δαγκώσεις, μόνο με την γλωσσίτσα σου».
Έτσι αρχίσαμε, για να συνεχίσει με κάποια φιλάκια και γλειψίματα στο στήθος μου σαν προκαταρκτικά. Για λίγη ώρα όμως, μιας και ακολούθησε η τοποθέτηση του σκούφου, για το στοματικό.
Ενός μετρίου στοματικού, αρκετα επιφανειακού, με πολύ χρήση χεριού. Καμιά επαφή με την γύρω περιοχή και με τα @@κια.
Από μόνη της ανέβηκε επάνω μου για ξεκίνημα του sex. Με δική της προτροπή με τα από λίγα λεπτά γυρίσαμε στα 4. Κάποια υπερβολικά βογκητά της ήταν η μόνη της συμμετοχή σε συνδυασμό με κάποιες έκφυλες ματιές και εκφράσεις του προσώπου της. Με την δικαιολογία ότι γαργαλιέται, εμπόδισε τις οποίες προσπάθειες μου για φιλάκια και γλυψήματα στον λαιμό της.

Σταμάτησε , ξάπλωσε ανάσκελα και με εμένα από επάνω της, ζήτησε στον «μικρό Cheyenne» στο στόμα για ένα καλυτέρου επιπέδου στοματικού, από αυτό της αρχής.
Ίσως να την και η καλύτερη στιγμή της συνεύρεσης μας. Ακολούθησε ιεραποστολικό, όπου και εκεί ηλθε το τέλος.
Να σημειώσω, ότι σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας το δεξί της χέρι, δεν σταμάτησε να είναι ανάμεσα στο σώμα μου και στο δικό της, έχοντας την παλάμη της σαν «ασπίδα» στο γατάκι της, για την αποφυγή πλήρους εισόδου.

Η Μιχαελα είναι, για τα γούστα μου τουλάχιστον, μια πολύ όμορφη κοπέλα.
Στο δωμάτιο όμως χρήση μετριότητα επιεικώς. Αυτό που εισέπραξα με «αναγκάζουν» να συμφωνήσω με όλους αυτούς που δεν έχουν γράψει και τα καλυτέρα γι΄αυτην. Δεν ήταν χάλια, αλλά τα περιθώρια βελτίωσης είναι εμφανή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια