Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 369887
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πριν καμιά εικοσαριά μέρες τίμησα την Μαρία την ψηλή , μετά τα πολύ καλά σχόλια που άκουσα εδώ από αξιόλογους συναγωνιστές... Δυστυχώς, προσωπικά δεν πέρασα καθόλου καλά. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου στα στούντιο. Τσατσά δεν συνάντησα στο μαγαζί, η Μαρία ήταν μόνη της. Η κοπέλα είναι ψηλή (είναι και πολύ αδύνατη , κάτι που την κάνει να δείχνει ψηλότερη από όσο είναι ). Κοντό μαλλί , ξανθιά, με πανέμορφο και στητό στήθος , μαύρες μπότες και φάτσα μέτρια και συμπαθητική. Ελληνίδα μου είπε ότι είναι. Στο δωμάτιο απογοήτευση. Μπήκε μέσα και κατ'ευθείαν πήγε να βάλει καπότα , με την ...εντούρο να μην έχει πάρει μπρος (και σίγουρα να μην είναι σούζα...). Μηδέν προκαταρκτικά. Αφού δεν πολυσηκωνόταν μου έριξε κάνα δυο φιλάκια στο στήθος , μπας και γίνει κάτι... Κάτι ψηλοπέτυχε , αλλά δεν πολυκράτησε. Πήγα να της πιάσω το στήθος, αλλά απαγορευόταν (!!) . Κρίμα γιατί το στήθος της είναι από τα πιο όμορφα που έχω δει. Δεν γινόταν καθόλου δουλειά, οπότε δεν είχε νόημα η συνέχεια...
Στα θετικά της κοπέλας ,οφείλω να πω, η ευγένειά της και η καθόλου βιασύνη της. Στο δωμάτιο μπορεί να κάτσει και 20 λεπτά. Βέβαια , ο χρόνος από μόνος του δεν αρκεί , αν δεν συνοδεύεται και από τις ανάλογες υπηρεσίες...
Τέλος πάντων , αυτή ήταν η δική μου γνώμη για τη συνεύρεσή μου με την Μαρία... Ίσως , δεν επετεύχθη η χημεία.
Επίσης, οι τιμές απλησίαστες. Το 69 έχει 80 ευρώ και το ελεύθερο 90 (ή 100 νομίζω). Νόμιζα ότι μόνο η Σέρβα είχε ψηλές τιμές , αλλά τελικά είναι το στούντιο που τις έχει ανεβάσει για όλες τις κοπέλες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρία η ψηλή
Υπηρεσίες
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού