Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 352466
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Εχθές το πρωί πέρασα από στούντιο βριλησσου 55 χτύπησα κουδούνι,μου άνοιξε τσάτσα και με πέρασε στο σαλόνι "ωραίο περιβάλλων"με ρώτησέ?αν ξέρω την κοπέλα και απαντάω αν είναι Αννα Μαρία "ΝΑΙ" το είδα στο πρόγραμμά!Η τσάτσα πολύ ευγενική χαμογελαστή!
Η κοπέλα ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο και την περίμενα.

Δεν πέρασε πολύ ώρα και σκάει στο σαλόνι Μαρία με ναζιάρικο χαμογελώ με αναγνώρισέ χαιρετηθήκαμε τα είπαμε λήγω και προχώρησα στο δωμάτιο.
Στο δωμάτιο εχαι ωραία ατμοσφαίρα, καθαρά με νεροχύτη(που μπορεί να πλυθεί ένας άνθρωπος.)
Σε λήγω έρχεται η κοπέλα στο δωμάτιο έτυμη για "ΔΡΑΣΗ" ξεκίνησε με χάδι,γλειψίματα σε όλο μου το σόμα ρουφηχτή πίπα γλύψιμο @@ με αναστάτωσε έντονα οπό καύλες, μέχρι ίδια το κατάλαβε ότι ήμουν έτυμος να τελειώσω και σταμάτησε για να μην τελειώσω.Ξεκινήσαμε κλασικά ιεραποστολικό μετά ανέβηκε από πάνω μου σκάση φίλια στο λαιμό με ερέθισε υπερβολικά γυρίσαμε στα 4 με υπέροχη κολάρα της και ήρθε τερματισμός!
Εξαντλήθηκαν μπαταρίες μου και δεν μπορούσα να σταθώ στα ποδιά μου, ούτε με την γκόμενά μου να μην ήμουνα!
Άξια σε όλο το επίπεδο και σωστή επαγγελματίας. Όπως έχουν αναφέρει στην κρητικές της!

Σύντομα θα την ξανατιμησω άμεσα,για ποσά ακόμα ο ίδιος δεν "ΞΈΡΩ"!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
omorfos7
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια