Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπον...εχω μεινει αφωνος.καταρχην θελω να (ξανα)δηλωσω φαν της Αλινας και οσοι εχουν παει με την Αλινα καταλαβαινουν πως ο πηχης ειναι ποοοολλλυυυ ψηλα.Και τοσο καιρο που λειπει εψαχνα να βρω αυτο το "κατι" που εχει η Αλινα.Αυτο που με τρελαινε ωρες ωρες και δεν κρατιομουν να παω να την βρω.Μετα απο πολλες περιπλανησεις σε πολλα ιδρυματα και μετα απο αρκετες συνευρεσεις με πολλες κοπελες βρηκα αυτην την τρελλα,και την "διαστροφη"(με την καλη εννοια παντα ελπιζω να μου επιτραπει η εκφραση)που θα με εκανε να την σκεφτομαι αρκετες ωρες μετα...Η Γιουλη αν και αρκετα μικροτερη(25 δηλωσε μαλλον αληθεια λεει)και αρκετα διαφορετικη εμφανισιακα(αδυνατουλα με μικρο στηθος και μικρο αλλα πολυ ωραιο κωλαρακι)ειναι αυτο που λεμε τρελλιαρα και παιχνιδιαρα.Χωρις βεβαια να λειπει και η υπερβολη(κατι χυνω χυνω να 'χαμε να λεγαμε)που ομως δειχνουν οτι το προσπαθει παρα πολυ να μην φυγει κανενας παραπονεμενος.φοβερη συμμετοχη,καθολου μα καθολου βιασυνη(!!!)και πριν αλλα και μετα αφου ακολουθησε αρκετη κουβεντουλα.Βεβαια δεν υπηρχε αλλος μετα απο μενα αλλα μου εδωσε την εντυπωση πως δεν θα ειχε και μεγαλη σημασια εαν περιμενε και αλλος.Για σιγουρια θα ξαναεπισκευτω συντομα γιατι συνηθως ενθουσιαζομαι ευκολα αλλα κατι μου λεει πως(εαν συνεχισει ετσι...)θα ειμαι σιγουρα εκει πολυ συχνα(οπως αλλωστε και με την Αλινα)αφου αμα βρω κατι τοσο ενδιαφερον του δινω και καταλαβαινει...!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2010
Όνομα κοπέλας
Γιούλη
Υπηρεσίες
client
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική