Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401421
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καταθεση στις 17/1 Κυριακη απογευμα λιγο πριν τελειωσει η απογευματινη βαρδια των 6.Περναω μεσα και ερχεται η Συλβια.Ψηλη κοπελα(στο 1,70 σιγουρα),ωραια προσωπακι με ξανθα μαλλια και πρασινα ματια,ωραιο κορμι με φυσικο βυζι μετριου μεγεθους και ωραιο κωλαρακι.με ρωταει η τσατσα αν θα περασω ή αν θελω να περιμενω 10 λεπτα να παω με την καινουργια κοπελα που αλλαζε βαρδια σε λιγο.Επειδη η Συλβια εκπληρουσε ολα τα στανταρτ και αφου ρωτησα τη τσατσα και με διαβεβαιωσε οτι δεν υπαρχει θεμα βιασυνης λογω αλλαγης βαρδιας,περασα.
Μολις μπηκε στο δωματιο γελαστη μεν και με αρκετη διαθεση αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε πολλα χαδια για τα ''προκαταρκτικα''.Ωχ λεω ασχημα αρχισαμε.Συνεχισε με πιπα αρκετα καλη και deep.Με ρωταει πως προτιμαω να αρχισουμε και της λεω απο πανω εσυ.καλο ανεβοκατεβασμα απο πλευρα της με αρκετη διαθεση και ταυτοχρονα με το χερι της να μου χαιδευει τα @@.την γυρναω για λιγο ιεραποστολικο και στο τελος κλασικα στα 4.Σε γενικες γραμμες εδειχνε διαθεση και τουλαχιστον σου εβγαζε οτι δεν εκανε αγγαρεια.Αμα την ξαναπετυχω θα την προτιμησω ξανα.....
Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι οτι εφυγες σε δευτερολεπτα μολις τελειωσα,αλλα σε αυτο δεινω ελαφρηντικο γιατι ηδη ειχε παει 6.15 και ειχε τελειωσει η βαρδια της
Μολις μπηκε στο δωματιο γελαστη μεν και με αρκετη διαθεση αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε πολλα χαδια για τα ''προκαταρκτικα''.Ωχ λεω ασχημα αρχισαμε.Συνεχισε με πιπα αρκετα καλη και deep.Με ρωταει πως προτιμαω να αρχισουμε και της λεω απο πανω εσυ.καλο ανεβοκατεβασμα απο πλευρα της με αρκετη διαθεση και ταυτοχρονα με το χερι της να μου χαιδευει τα @@.την γυρναω για λιγο ιεραποστολικο και στο τελος κλασικα στα 4.Σε γενικες γραμμες εδειχνε διαθεση και τουλαχιστον σου εβγαζε οτι δεν εκανε αγγαρεια.Αμα την ξαναπετυχω θα την προτιμησω ξανα.....
Το μονο αρνητικο που μπορω να βρω ειναι οτι εφυγες σε δευτερολεπτα μολις τελειωσα,αλλα σε αυτο δεινω ελαφρηντικο γιατι ηδη ειχε παει 6.15 και ειχε τελειωσει η βαρδια της
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού