Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831822
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Πηγα στο στουντιο Φυλης 104 στις εντεκα.Εδω πρεπει να επισημανω την χαρακτηριστικη δυσκολια στο παρκαρισμα τη συγκεκριμενη ωρα,αλλα και τη δυσκολια να το βρω,καθως δεν ηξερα τα κατατοπια.Το στουντιο ηταν μεσα σε κατι σκοταδια-δεν αναβε η φωτεινη επιγραφη-κι επρεπε να εισαι μενταλιστ για να το βρεις,χωμενο οπως ειναι μεσα στο στενακι-και δεδομενου του μπερδεματος που γινεται σε εκεινο το σημειο της Φυλης με τα νουμερα...Τεσπα,αναλαμβανω και το δικο μου μεριδιο ευθυνης γι αυτη την ταλαιπωρια,λογω αγνοιας.
Ο χωρος του στουντιο ηταν εξαιρετικος-απλα δε μπορω να βαλω πανω απο 7 απο το συστημα.Η τσατσα προσφερθηκε να με κερασει κατι,αλλα αρνηθηκα ευχαριστωντας την.
Απο δω κι επειτα ξεκινανε τα προβληματα...Ρωταω την τσατσα "δουλευει η Σοφια?".Μου απανταει οτι τελειωσε η βαρδια της και οτι τωρα αναλαμβανει η Μαρινα.Κανω να φυγω-γιατι για Σοφια πηγαινα-αλλα η μανταμ με σταματαει και μου λεει "περιμενε".Καθομαι στον καναπε.Σε λιγο σκαει μυτη απο τη σκαλα η Σοφια γυμνη,και παει στο δωματιακι που ηταν και η τσατσα.Μετα απο λιγο,βγαινει απο το δωματιακι και μου κανει "θες να παμε στο δωματιο?",της λεω "εγω για σενα ηρθα αλλα αμα τελειωσες τη βαρδια σου δεν υπαρχει προβλημα,ερχομαι αλλη ωρα".μου απανταει "ο,τι θες εσυ-εγω αμα πας στο δωματιο θα ερθω"(κατα λεξη ολα αυτα)
Τελοσπαντων,κανω το λαθος να παω.Πριν καλα καλα γδυθω ερχεται μεσα η δικια σου με ξινισμενο μουτρακι,με βαζει στο κρεβατι και αρχιζει ενα τελειως ακεφο και γρηγορο τσιμπουκι(σε στυλ χυσε να φευγουμε),αφου πρωτα εριξε 2-3 τυπικα φιλια στην κοιλια μου.Παω να της χαιδεψω το μουνι,τραβιεται και μου κανει "αμα θες πιανε αλλα απ'εξω,οχι δαχτυλο".Τρελαινομαι...
Τη βαζω στα 4,αρχιζω να τη γαμαω αλλα επειδη με ολο αυτο το κλιμα ειχα ξενερωσει,δεν ημουν αρκετα ντουρος και της ειπα να μου τον ξαναγλειψει. Η τυπισσα κανει τι αμιμητο...ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΗ! Μα καλα,τοσο ξενερωτη??? Σιχενεται το ιδιος της το μουνι? Το θεμα συνεχιζει με απανωτα ξενερωματα καθως ολα την ενοχλουσαν,ολο δυσανασχετουσε κλπ κλπ λες και ηταν η πρωτη της φορα.Ή λες και πληρωνε αυτη κι οχι εγω
Στο τελος μου ειπε οτι αν περασω καποια αλλη στιγμη θα ειναι καλυτερη
Αλλα εγω επειδη δεν τα σηκωνω αυτα,δεν ξαναπαταω ουτε στην κυρια Σοφια, ουτε στο εν λογω στουντιο γενικοτερα-χωρις να χρεωνω αμεσες ευθυνες στις τσατσαδες αλλα την ευθυνη που τους αναλογει για ο,τι τελειται εκει μεσα.
Αν μου ελεγε οτι σχολασε ευθυς εξ αρχης θα εφευγα και ουτε γατα ουτε ζημια.Το να με δελεασει ομως να μπω στο δωματιο και μετα να μου φερθει ετσι,νομιζω ειναι εξω απο καθε επαγγελματικη δεοντολογια.Αν μη τι αλλο πρεπει να σεβονται τα 40 ευρω που ο αλλος δουλεψε ολη μερα για να τα βγαλει!
Επισης,απορω με ορισμενους που κανουν λογο για 4αρι φυσικο βυζι- ο κυριος λογος που πηγα για τη Σοφια.Καλα ρε παιδια,τι πινετε να πουμε? Σιλικονη εχει η κοπελα!Ελεος δηλαδη με την παραπληροφορηση...
Γενικα,βασει της δικης μου εμπειριας οφειλω να αποτρεψω κοσμο απο τη Σοφια,και απο αποψη συμπεριφορας και απο αποψη εμφανισης ομως,που πραγματικα δεν εχει κατι το ιδιαιτερο (οταν την ιδια στιγμη κυκλοφορουν Λιντες,Σονιες κλπ).Το μονο της ατου που υποτιθεται ηταν το στηθος της κι αυτο ψευτικο ειναι!
Σοφια,απο μενα κοκκινη καρτα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Σπουδαίος
Εγγραφή:
26 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
1.914
Πόντοι:
2.537
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού