Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έχω πάει πολλές φορές με την Βαλεντίνα και ούτε μια φορά δεν έφυγα ανικανοποίητος . Παρόλα αυτά, μερικές φορές, η κριτική μου ενδέχεται να μην είναι 100% αντικειμενική εξαιτίας της συμπάθειας που έχω στην συγκεκριμένη κοπέλα. Άλλα δεν παύει να παραμένει η κορυφαία σε περιποίηση , σε ερωτική διάθεση , τιμά και το τελευταίο ευρώ που παίρνει και φυσικά είναι όμορφη με πολύ θηλυκό κορμί (αυτό το τελευταίο είναι υποκειμενικό καθότι τα ανορεξικά κοριτσάκια δεν μου αρέσουν καθόλου).
Η επίσκεψη έγινε την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα. Το δωμάτιο πολύ καθαρό, με ντουζιέρα, καθαρές πετσέτες , και τηλεόραση. Η Βαλεντίνα μου ήρθε μετά από 5 λεπτά με πολύ κέφι και όρεξη και μετά τους χαιρετισμούς , ευχές , πως πέρασες κλπ…, άρχισε την επίθεση , να με φιλάει παντού να με γλύφει , να μου ρουφάει τα @@ , νόμιζα ότι θέλει να με φάει.. !!! Φοβερή με έκανε τούρμπο (αν και κουρασμένος από 4ωρο ταξίδι), κάναμε σεξ σε όλες τις στάσεις με πολύ πάθος καύλα και ιδρώτα , και το αποκορύφωμα ήρθε αυτή στα 4 και εγώ να τρελαίνομαι βλέποντας την κολάρα της , και στον καθρέπτη τις εκφράσεις που έπαιρνε.
Τέλος, λίγο χαλάρωση, κουβεντούλα (με προσπάθεια από μέρους μου να την καταλάβω γιατί μιλάει γρήγορα χωρίς να ξέρει καλά ελληνικά..) , φιλάκια και ….στο επανυδείν σέξυ Βαλέντίνα..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
R
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού