Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ένα από τα κορίτσια, που αν και έχω συναναστραφεί λίγο μαζί του, έχω ιδιεταιρη αδυναμία είναι η Αμαντα.
Ψηλή. Ξανθιά, μαυρες ανταυγειες,ίσια μακριά μαλλιά, κορμαρα, δυαρακι στήθος. Άπαιχτα, μεγάλα εκφραστικά μάτια και γλυκύτατο χαμόγελο που σε κερδίζει μόλις την δεις.
Μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι θα την βρω εδώ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα καταφθάνω στο συγκεκριμένο studio.
Πολύς κόσμος σε αναμονή και τα δωμάτια γεμάτα. Δεν έχασα την υπομονή μου και περίμενα την σειρά μου.
Πρώτη φορά σε δωμάτιο στο Σπύρου Πατση 40. Ευρύχωρο, καθαρό σωστός φωτισμός, όμως χωρίς ντουζιέρα ή νιπτήρα κάτι που δεν μου επιτρέπει αν βάλω παραπάνω από 7 στην αντίστοιχη ενότητα.
Ώσπου έρχεται η Αμαντα. Πολυ γλυκιά καλησπέρα, ανταλλαγές ευχών για την νέα χρονιά και έναρξη της συνεδρίας μας.
Εάν υπήρχε video clip για την επεξηγηση της εννοίας «προκαταρκτικά» τότε η Αμαντα θα έπρεπε να ήταν η πρωταγωνίστρια. ΜΟΝΑΔΙΚΗ. Φοβερή τεχνική σε φιλιά και γλειψίματα όλου του σώματος, του λαιμού, των αυτιών μου. Με δική της προτροπή αντίστοιχη περιποίηση και από πλευράς μου για μια τέλεια εναλλαγή περιπτύξεων.
Αντιστοίχου υψηλού επιπέδου ήταν και το στοματικό της. Αισθησιακό,deep throat, όσο λίγες μου έχουν κάνει, άψογη περιποιηση όλης της γενετικής περιοχής με αποκορύφωμα την ταυτόχρονη ενασχόληση με τα @@κια,
Οι kinky ματιές της θα έκαναν να αμαρτήσει και Άγιος.
Σταματούσε το στοματικό για να μην έλθει το τέλος και συνέχιζε την περιποίηση του σώματος.
Ηλθε η ώρα επιτέλους για το sex. Aνεβηκε επάνω μου, χωρίς να σταματήσει να με περιποιείται. Αντίστοιχα και εγώ έγλυφα τα στήθη και τα αυτιά της και οι αναστεναγμοί και τα βογκητά της με απογείωναν.
Συνέχεια με στάση του λωτού και υστέρα στο χείλος του κρεβατιού για να σηκωθούμε όρθιοι. Άψογη συμμετοχή από μέρους της και επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό όπου και εκεί δεν άντεξα άλλο και παρέδωσα.
Με ένα γλυκύτατο χαμόγελο ξάπλωσε δίπλα μου και είπαμε δυο-τρεις κουβέντες, ως την στιγμή που έπρεπε να φύγει μιας και άλλοι συναγωνιστές περίμεναν.
Μια από τις καλύτερες συνεδρίες που είχα ποτέ. Η κοπέλα έδωσε ρεσιτάλ και με άφησε ικανοποιημένο 100%. Εάν όλες οι συνάδελφοι της ήταν σαν και αυτήν τότε θα μιλούσαμε για άλλου είδους αγοραίου έρωτα.
Αμαντα grazie….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική