Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 108 10
Sex Studio
232599
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
για την κατερινα εχω ξαναγραψει...αλλα το σημερινο δεν συγκρινεται με τιποτα...εμφανισιακα ηταν οπως και στην προηγουμενη επισκεψη μονο που κοντυνε το ξανθο μαλλακι της νομιζω.κατα τα αλλα αδυνατη,ωραιο σφιχτο σωματακι με καλο βυζακι εφηβικο και διαθεση να σε ανεβασει...πληρωσα αρχικα 75 ευρω για προγραμμα τεταρτου με γλειφομουνι...ηρθε μεσα με τσαχπινια και ναζι και με πλησιασε με καυλιαρικες διαθεσεις.την χαιδεψα στα ορθια και αρχισα να την φιλαω στα βυζακια και το λαιμο της πλησιαζοντας το στοματακι της και τα αυτακια της με την γλωσσα μου.εκει μου κανε την κινηση και μου σκαει ενα γλωσσοφιλο.παω να ανταποδωσω και μου λεει λιγο...της λεω θα χεις κατι εξτρα και πραγματι αφεθηκε σε μια σειρα απο τρελλα γλωσσοφιλα..καυλωσα απιστευτα..ανεβηκε πανω μου και αρχισα να τρωω το μουνακι της δυνατα καθως καθισε πανω στο προσωπο μου...εκανε μονη της απιστευτα κουνηματα με την μεση της πανω στην γλωσσα μου που δουλευε εντατικα πανω στην κλειτοριδα της...συμμετοχη με φωνουλες και βογγητα το κατι αλλο ενω και αυτη ανταπεδιδε που και που με το χερι της παιζοντας την καυλωμενη πουτσα μου.πανω στην ολη καυλα της φασης με αφησε να χαιδεψω και την κωλοτρυπιδα της ενω εσπρωξα και καναν ποντο μεσα το δαχτυλο μου δυο φορες αν και με σταματουσε πριν το χωσω ολο μεσα...πιπα μου εκανε λιγο γιατι ειχα τοσο καυλωσει που δεν την αφησα παραπανω εγω καθως βιαζομουν να της τον βαλω...γαμησι στα τεσσερα και με δικα της καλα κουνηματα και χυσιμο βαθια μεσα της με την κοπελα να οριζοντιωνεται στο κρεβατι και γω να φιλαω την πλατουλα της..το πρωτο καλο γαμησι του 2010 και ελπιζω και οχι το τελευταιο μαζι της...θα προτιμηθει ξανα....
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού