Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 110 10
Sex Studio
453446
Γενική βαθμολογία
3.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Τελευταια ημερα του χρονου και ειπα να ριξω και τον τελευταιο για φετος. Λογω πιεσης χρονου και περιοχης το συγκεκριμενο στουντιακι (θα καταλαβατε μετα γιατι το λεω ετσι)το εχω επισκεφτει αρκετες φορες με την θρυλικη στεφανια και εχω περασει καλα.Σημερα ειχε μια Μαρια. Σχετικα καλοβαλμενο μιλφ ξανθια με καμπυλες , 3αρι βυζι, κατω του μεσου ορου προσωπο. Την ψιλιαζομαι αμεσως οτι ειναι ξεπετα γιατι της λεω εχεις υπομονη? μμμμ σημερα εχουμε λιγο δουλιτσα μου απαντα αλλα λογω πιεσης γενικοτερα λεω δεν γαμιεται ας μπω. Δινω στην αμιλητη , μα αμιλητη τσατσα το εισητηριο των 50 και περιμενω. Σε 10 λεπτα σκαει μυτη η εν λογω, βγαζει μονο το σλιπ της και ερχεται καθετα 90 μοιρες προς εμενα στο υψος των γονατων μου. Λεω γιατι δεν βγαζεις το σουτιεν? ντρεπεσαι? Λεει οχι περιμενω να αδιαθετησω και δεν μπορω να μου τα πιανουν. Της λεω και εγω κανω χειρονακτικη εργασια, αλλα δεν λεω στο αφεντικο οτι μπορει να τραυματιστω σημερα και δεν δουλευω. Οταν τραυματιστω (μακρυα απο εμας) τοτε θα εχω απαιτησεις. Φαινεται οτι της αρεσε το επιχειρημα και το εβγαλε. Αυτα μεχρι εκει. Μετα εκανε 2-3 κινησεις κατι σαν χαδι απο πανω μου, σαν να εδιωχνε μυγες απο το κρεας, και μου φοραει το σκουφακι.Το δε βυζι για να το πιασω επρεπε να σηκωθω τουλαχιστον 45 μοιρες. Μου λεει σε ποναω? λεω εσυ τι λες? αφου ακομα ειναι χαλαρο (και πως να σηκωθει το παντερημο?) Λεει τωρα τελειωνω. Τελικα με 3 (τρεις) προσπαθειες εβαλε ολο το σκουφι μεσα και με μια χειροπιπα εχυσα. Παιδια, α-π-α-ρ-α-δ-ε-κ-τ-η με ολα τα γραμματα κεφαλαια. Τετοιο επιπεδο ουτε στο μεταξι στα 10-15 ευρα. Το δε στουντιακι χωρις νιπτηρα, χωρις στοιχειωδεις κανονες υγιεινης,χωρις εστω καποια αντισηπτικα χαρτομαντηλα. Ο δε εξωτερικος χωρος (ασχετο με το πηδημα απλα το αναφερω) ταυτοσημος με τον εσωτερικο. Η ενδοξη καφετερια που ειχε στα δεξια του ερημωμενη και ερειπωμενη, η δε εκθεση αυτοκινητων που ειχε αριστερα του, τα ιδια χαλια. Μακρυα οταν βλεπετε οτι εχει βαρδια η Μαρια..Μακρυα και απο εκει και στην Θαρυπου 10 στο Νεο κοσμο.Το χειροτερο 50νηνταρι της μπουρδελικης καριερας. Ας οψεται η πιεση γμτ.Αυτα ελπιζω να βοηθησα μη την πατησει και αλλος.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού