Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152384
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη σήμερα (26/12/2009), δεύτερη φορά στο στουντιάκι αυτό, τρίτη γενικα με την ίδια κοπέλα. Ενημερώθηκα ότι θα ήταν η Άννα-Μαρία και ξεκίνησα σιγά σιγά για να πω ένα χρόνια πολλά στο Μαράκι. Έκανε εμφάνιση με αμφίεση χριστουγεννιάτικη. Απλά τέλεια και 2-3 κιλά αδυνατισμένη. Παραφράζοντας λοιπόν την γνωστή φράση θα πω ότι το καλό τρίτωσε διότι μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί η σημερινή επίσκεψη στην Μαρία! Κανονικά δεν θα έγραφα κριτική διότι έχω γράψει και παλαιοτέρα και έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα για την κοπέλα αυτήν αλλά σήμερα για κάποιο λόγο μου φάνηκε πιο ορεξάτη, πιο τσαχπίνα, γενικά μου φάνηκε διαφορετική. Μάλλον εγώ ήμουν πιο ορεξάτος σήμερα. Ως γνωστό από τα καλύτερα στοματικά στον χώρο και χωρίς να βάλει χέρι. Προκαταρκτικά για πολύ ώρα και μετά στο κυρίως πιάτο. Αλλάξαμε 3-4 στάσεις και παρόλο που αργούσα δεν μου είπε τίποτα! Ήταν πολύ δεκτική σε όλα! Με τα πολλά ήρθε και το τέλος. Η υπηρεσία είναι από τις πιο διακριτικές που υπάρχουν στα στούντιο και με το χαμόγελο στο στόμα, μου ευχήθηκε και χρόνια πολλά! Γενικά αν μπορούσα θα έβαζα καλύτερη βαθμολογία! Το 10 στο παρκινγκ διότι πήγα με το μετρό. Στα μόνα μείων οτι ο χώρος δεν μπορεί να θεωρηθεί στούντιο διότι δεν έχει ουτε νιπτήρα ουτε ντουζ. Τουλάχιστων ήταν καθαρά!
Μαράκι χρόνια πολλά! ;)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
lex80
Τιμημένος
53
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική