Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 75 10
Sex Studio
101382
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καθυστερημένη κριτική από την τετάρτη που μας πέρασε, έκανα και εγώ μια βόλτα στα παλιά και βρήκα την Χριστίνα την πολωνέζα. Πέρασα στο δωμάτιο χωρίς δέυτερη σκέψη, παίρνοντας το απλό πρόγραμμα 40 ευρών, ήταν κατά της 11 το βράδυ δεν είχε κόσμο και ήρθε αμέσως η Χριστίνα στο δωμάτιο, την οποία την ξέρω από παλιά που δούλευε κοροβάγκου, αλλά δεν με θυμόταν. Ξανθιά παρουσία με ωραίο σώμα, ψεύτικο βυζί, λίγο στο πρόσωπο άλλαξε, την θυμόμουν πιο όμορφη. Η συμπεριφορά της από παλαιότερη εμπειρία μου, έχει αλλάξει και αυτή, πολύ γρήγορες κινήσεις, μετρημένες λέξεις, πίπα του λεπτού και στάση από επάνω αρνήθηκε, λέγοντας ότι στο απλό πρόγραμμα δεν ανεβαίνει κάπως τα μασούσε λίγο. Δεν με χάλασε καθόλου όμως, τελείωσα πισωκολητά και την καληνύχτησα. Στη τελίκη αξίζει η κοπέλα, αλλά λίγο καλύτερη εξυπηρέτηση δεν βλάπτει, μάλλον επειδή είναι καιρό στη δουλεία θα βαρέθηκε, ή επειδή ήταν το απλό πρόγραμμα δεν προσφέρει πολλά. Κακώς αν είναι το δεύτερο, γιατί τα 40 δεν βγαίνουν και τόσο εύκολα όσο τα σκορπάμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού