Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239322
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη 24/12 στη ναταλια ακριβως πριν τελειωσει η βαρδια της.αφου με ειχε δει κ πριν λιγες μερες οπου δεν ειχα περασει με..επεισε τελικα να περασω.Καλα η κοπελα ειναι κουκλα δε το συζηταμε την αλλη φορα δεν ειχα περασει λογω αφραγκιας!
η κοπελα δε βιαζεται κανει οτι της πεις..η κοπελα μου η ιδια να ητανε να της ειχα πει να καναμε τοσες αλλαγες στασεων θα με ειχε βρισει.
ιεραποστολικο, στα 4 οπου τη γυρισα σε 3-4 ποζες για να βλεπω διαφορετικα απο το καθρεφτη καθε φορα.πιπα πολυ καλη γλυψιμο και ρουφηγμα αρχιδιων αψογο ,το μονο "ψεγαδακι" που δε με χαλασε κ πολυ συγκριτικα με τα αλλα που εκανε ηταν οτι δε κατεχει πολυ το deepthroat, θα την πειραξει στις αμυγδαλες απο οτι μου ειπε!χαχαχα.
τελειωμα με τσιμπουκακι (με καποτα)..
πολυ ομορφη εμπειρια πραγματικα.αν μπορουσα θα βαθμολογουσα παραπανω
δινει κωλο που τη ρωτησα το μονο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν δεχεται ελευθερη εκτονωση..θα μαθω και θα ενημερωσω
η κοπελα δε βιαζεται κανει οτι της πεις..η κοπελα μου η ιδια να ητανε να της ειχα πει να καναμε τοσες αλλαγες στασεων θα με ειχε βρισει.
ιεραποστολικο, στα 4 οπου τη γυρισα σε 3-4 ποζες για να βλεπω διαφορετικα απο το καθρεφτη καθε φορα.πιπα πολυ καλη γλυψιμο και ρουφηγμα αρχιδιων αψογο ,το μονο "ψεγαδακι" που δε με χαλασε κ πολυ συγκριτικα με τα αλλα που εκανε ηταν οτι δε κατεχει πολυ το deepthroat, θα την πειραξει στις αμυγδαλες απο οτι μου ειπε!χαχαχα.
τελειωμα με τσιμπουκακι (με καποτα)..
πολυ ομορφη εμπειρια πραγματικα.αν μπορουσα θα βαθμολογουσα παραπανω
δινει κωλο που τη ρωτησα το μονο που ξεχασα να ρωτησω ειναι αν δεχεται ελευθερη εκτονωση..θα μαθω και θα ενημερωσω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού