Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 199 10
Sex Studio 239318
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Στην σημερινη μεγαλη τσαρκα στο συγκεκριμενο ιδρυμα μια πολυ ευχαριστη εκπληξη με περιμενε.

Η Ναταλι, γνωστη μου απο την αλυσιδα της Λελας Καραγιαννη.
Την θεωρω μια απο τις πιο ομρφες γυναικες που κυκλοφορουν αυτη την στιγμη και πολυ αξιοπιστη λυση.
Ψηλη, ξανθια, μακρυά μαλλιά, ωραιο προσωπο, Kinky ματιά, ωραιο σωμα.
Δυσκολευτηκα να μην περασω.Στο δωματιο με το τζακουζι, το οποιο δεν χρησιμοποιησα.Απο τα πιό ωραια δωματια που εχω συναντησει.

Δεν αργησε να ελθει η Ναταλι. Οπως παντα πολυ φιλική, γελαστη αρχισαμε την κουβεντα.
Αρχισε τα προκαταρκτικα με φιλια και δαγκωματα στο στηθος και το υπολοιπο σωμα.
Ρεσιταλ στο στοματικο και στην περιποιηση των @@κιων. Το τελειο καραμελωμα τοσο σε ποιοτητα οσο και σε διαρκεια.
Με φοβερη τεχνικη με ερεθισε οσο λιγες. Πολυ βαθυ, αισθησιακο εναλαγες γλυψιματων και ρουφηγματων.
Ανεβηκε πανω μου για να ξεκινησουμε το sex με εξαιρετικη συμμετοχη. Ακολουθησε σταση του λωτου και μετα στα ορθια, οπου ηξερε να ανταποκριθει οσο λιγες με την καταλληλη θεση του σωματος της για να με διευκολυνει αρκετα.
Επιστροφη στο κρεβατι, ιεραποστολικο. Πολυ δυνατα σφιξηματα σε σημειο γλυκου πονου, αν μπορω να χρησιμοποιησω τετοια εκφραση,για να μας βρει εκει το τελος.
Για πολυ ωρα κουβεντα, για πολλα θεματα.

Πλεον για μενα η Ναταλι ειναι σταθερη αξια και σιγουη επιλογη.
Συνδιασμος ωραιας γυναικας με πολυ καλη performance στο δωματιο.
εχει αποχωρησει απο την αλυσιδα της λελας και πλεον θα την βρισκουμε στα studio της οδου Κασσανδρας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια