Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155875
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για την Άννα την Σέρβα έχουν γραφτεί πολλά, αλλά προσθέτω και την δική μου άποψη καθότι δεν είμαι από εκείνα τα λημέρια και πήγα νυχτερινή εκδρομή για να έχω ίδια άποψη.
Εμφάνιση: Κατά τη γνώμη μου, μούναρος. Πονηρό ποντικάκι στην φατσούλα, κορμί λαμπάδα και σίλικον στήθη μεν, πολύ όμορφα διαμορφωμένα και λαχταριστά όμως δε. Το κορίτσι έχει πολύ κέφι αν σκεφτείς ότι πήγα Τετάρτη προς Πέμπτη ξημερώματα στις 04:00 και αυτή γέλαγε σαν να ήταν αρχή βάρδιας απόγευμα. Σχεδόν σίγουρο και λογικό να πίνει κάνα γελαστό για να έχει τόσα κέφια με όλους εμάς τους μαλάκες που πάμε να γαμήσουμε κώλο επειδή δεν μας δίνουν οι γυναίκες μας. Στα προγράμματα πράγματι υπάρχει σχετική ασάφεια καθώς έδωσα 100 για πρωκτικό το οποίο όμως δεν περιλαμβάνει ελεύθερο στοματικό (έπρεπε να δώσω άλλα 100 μου είπε η Άννα στο δωμάτιο, κάτι το οποίο θεώρησα κουφό και φυσικά δεν τα έδωσα). Στο σεξ και αφού συνηθίσεις το ευχάριστο σοκ της μουνάρας που ο θεός στη δάνεισε να την έχεις για 10 λεπτα, το performance (γιατί περί performance πρόκειται) είναι αντίστοιχο των προσδοκιών του ματσό μπουρδελιάρη των στούντιο, δηλαδή χώνεται παντού, δίνει άνετα κωλί, γλύφει balls, έχει θετική διάθεση χωρίς να δυνασχετεί και αν είσαι κεφάτος και ντουζένης για πήδημα αξίζει τα λεφτά της. Όσοι έχετε τιμήσει τα καλά τεμάχια της λεωφόρου Καρέα σας προετοιμάζω να περιμένετε κάτι αντίστοιχο σε στυλ υπηρεσιών κλπ. Για συλλέκτες λοιπόν επιβάλλεται. Για αυτούς που θέλουν το "κάτι παραπάνω" στο διαπροσωπικό επίπεδο δεν την συστήνω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα η Σέρβα
Υπηρεσίες
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια