Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 108 10
Sex Studio
232598
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
την εχω ξαναπεριγραψει....λεγεται λιντα απο ισπανια και απο παρανοηση την ανεφερα ως Λίνα....εμφανισιακα ειναι ψηλη,γεματουλα με ωραιες βυζαρες και κωλο,καστανοξανθη με ανταυγειες στο μακρυ μαλλι της και πολυ καυλιαρικη διαθεση και συμμετοχη.πρωκτικο κανει μονο αν τσεκαρει τα δεδομενα μες στο δωματιο...αλλα μαλλον ζηταει τρελα λεφτα για το κουλουρακι...κατι εκατο ευρω εξτρα μου ζηταγε που δεν υπηρχε περιπτωση να δωσω στα ηδη αρκετα λεφτα που κανει το προγραμμα με λιγο παραπανω χρονο και γλειφομουνι...στα του θεματος,φιλια και χαδια ελευθερα και γλειψιμο στα βυζια της,πιπα με πολυ δοντι αλλα με την καποτα να περνιεται με το στομα και με σαφη βελτιωση μετα απο δικη μου παρατηρηση να μην δαγκωνει....γλειφομουνι,γλειφοκωλι,δαχτυλα τα παντα ολα πανω στην καυλα της στιγμης και μετα γαμησι σε δυο στασεις και απο πανω αυτη αρχικα και στα τεσσερα οπου εγινε το σφυροκοπημα και η τελικη καταθεση.καλυτερο το στησιμο της απο την τελευταια φορα και μια δευτερη καταθεση που αξιζε για αποψε βραδυ ....μας ανακουφισε απο τις καυλες μας και τα δωσε ολα η κοπελα....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Λίντα
Υπηρεσίες
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού