Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834295
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
26/12/07 και ώρα 22:00 περίπου, μετά από μεγάλη τσαρκα κατέληξα στο 104 της αμαρτωλής οδού. Χτυπάω κουδούνι και μουα ανοίγουν έρχεται μια κυρία ντυμένη σα καθαρίστρια και μου ανοίγει την εσωτερική καγκελόπορτα και μου αναλύει τα προγράμματα, 50Ε το κανονικό, 60Ε ακάποτο ή με παραπάνω χρόνο και 70Ε από πίσω. Φωνάζει την κοπέλα την Άννα 1,70, ξανθιά με ωραίες αναλογίες ούτε αδύνατη και σε καμία περίπτωση παχουλή, ούτε γραμάριο, αλλά νταρντάνα, με άσπρα εσώρουχα και άσπρες ψιλοτάκουνες γόβες ως το γόνατο. Πήρα λοιπόν με 60Ε με τον έξτρα χρόνο, καθότι δεν τελιώνω εύκολα ή γρήγορα, μπαίνει μέσα ευγενική συδτήνετε ρωτάει αν είμαι καλά κλπ, βγάζει κυλότα, το νάκι της φαινόταν καλοδουλεμένο αλλά τελικά αρκετά στενό και χωρίς πολυ κρέμα και κατεβάζει το σουτιέν αλλά δε το βγάζει, ωραία σιλικωνάτα στητά στήθη, μου λέει ότι επιτρέπει γλυψίματα στα στήθη (κάτι το οποίο ήταν αυτό που μου άρεσε και κάτι το διαφορετικο από τ'άλλα σπίτια) και χάδια χωρίς τσιμπήματα της έγλειψα το στήθος, πολύ καλό πραγματικά, αλλά έδειχνε να βαριέται πολύ μου πήρε ένα μετριότατο τσιμπούκι με ελάχιστο γλείψιμο στα @ρ@ ίσα που πέρασε, με προτοβουλία της (καλό αυτό)ήρθε από πάνω καθώς χάηδευα το στήθωσ της είπε ότι την τσιμπησα μου έκνε παρατήρηση και με τσίμπησε, έτσι για τιμωρία κάτι που με ξενέρωσε τελείως, μετά πήγαμε στα 4 όπου φοραγε ακόμα της μποτες της και έβαλε σε τέτοια θέση της μπότες της ώστε τα τακούνια να με κεντρίζουν και όποτε έδινα κάτι παάραπάνω μπας και τελιώσω πίεαζε ακόμα πιο μέσα στις γάμπες μου τα τακούνια μετά ιεραποστολικό όπου έγιναν πάλι τα ίδια όπως και στα 4, καθόλη τη διάρκεια ελάχιστη συμμετοχή εώς ανύπαρκτη και αραιά και πού κάποια βογκητά πολύ fake' τελικά μετά από όλο αυτό το ξενέρωμα με τελιωσε με το χέρι και όλα αυτά σε 10-15 λεπτά το πολύ, ποιος έξτρα χρόνος των 60Ε λοιπόν; Στο τέλος η Άννα μου είπε κάπως θημωμένα, ότι την κούρασα πάρα πολύ καθώς πριν από μένα είχε πάρει άλλους 30! και δεν την ξεθέωσαν όλοι αυτοί όπως έκανα εγώ μόνος μου!!! και έφυγε τσαντισμένα μόνο την πόρτα δε χτύπησε!! Έλεος!!!
Με 20Ε σε άλλο σπίτι θα είχα την ίδια αν όχι καλήτερη περιποίηση και χωρίς να με καρφώνουν με τακούνια!! Ναι για τόσο αξίζει η γκόμενα για 20 και πολλά είναι.
Υ.Γ.1: Είχε μπάσα φωνή που μου θύμησε τραβέλι, συν του ότι ήταν και νταρντάνα μου ενύσχισε την ιδέα περισσότερο, αλλά δεν έχω πάει ποτέ με τράβελο, οπότε δε μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ ωραία γυναίκα.
Υ.Γ.2: Άργησα να γράπσω λόγω φορτωμένου προγράμματος. Αυτή είναι η πρώτη κριτική μου. Και μακριά από την Άννα.
Με 20Ε σε άλλο σπίτι θα είχα την ίδια αν όχι καλήτερη περιποίηση και χωρίς να με καρφώνουν με τακούνια!! Ναι για τόσο αξίζει η γκόμενα για 20 και πολλά είναι.
Υ.Γ.1: Είχε μπάσα φωνή που μου θύμησε τραβέλι, συν του ότι ήταν και νταρντάνα μου ενύσχισε την ιδέα περισσότερο, αλλά δεν έχω πάει ποτέ με τράβελο, οπότε δε μπορώ να είμαι σίγουρος γιατί είναι πολύ ωραία γυναίκα.
Υ.Γ.2: Άργησα να γράπσω λόγω φορτωμένου προγράμματος. Αυτή είναι η πρώτη κριτική μου. Και μακριά από την Άννα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού