Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 77 10
Sex Studio 79959
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Σοφία-Γιοκο-Λιν ήταν μια από τις κοπέλες που ήθελα να «γνωρίσω».
Μετά από πληροφορία εξέχοντος συναγωνιστή (τον οποίο και δημόσια ευχαριστώ- ο μόνος λόγος που δεν αναφέρω το όνομα του είναι γιατί δεν ξέρω εάν το επιθυμεί) έμαθα ότι σήμερα μπορώ να την βρω εδώ δεν έχασα την ευκαιρία.

Η Σοφία είναι Καζακαστανη με εντονότατα τα Ασιατικά χαρακτηριστικά. Εύκολα κάποιος θα μπορούσε να την περάσει για Γιαπωνέζα ή κάτι παρεμφερές.
Ψηλή, κατάμαυρα ίσια μακριά μαλιά, σχιστά μάτια, ωραίο σφιχτό σώμα, μέτριο στήθος.

Το δωμάτιο καθαρό, μικρό με γυάλινο νιπτήρα, βαμμένο σε αποχρώσεις του κόκκινου, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.
Μόνος καθώς ήμουν δεν άργησε να έλθει. Γελαστή, με ρωτάει το όνομα μου και αμέσως επί το εργον. Στα αρνητικά ότι δεν έβγαλε το σύνολο που φορούσε, αλλα απλά κατέβασε το επάνω μέρος και έβγαλε το στρινγκ. Αυτό μου δίνει λίγο την εντύπωση βιασύνης και συνήθως δεν το «εκτιμώ».

Προκαταρκτικά στον μέσο όρο. Γλείψιμο στα αυτιά, χαϊδέματα στο σώμα και στην γεννητική περιοχή, σύντομα φιλάκια στο στήθος. Γαργαλιόταν όπως μου είπε στην προσπάθεια μου να γλείψω τον λαιμό και τα αυτιά της, αντίθετα έδειχνε να της αρέσει το πιπιλισμα του στήθους της, βγάζοντας αληθοφανή βογκητά.Yποτυπωδης ισπανικη.
Με σκουφάκι προχωρήσαμε στο στοματικό το οποίο ήταν επίσης στον μεσο όρο.
Με σχετική χρήση χεριού, σε καμιά περίπτωση deep throat, ούτε κάποια ενασχόληση με την υπόλοιπη περιοχη. Τα έκφυλα κοιτάγματα της, όμως με τα σχιστά μάτια της έσωζαν αρκετα την κατάσταση.
Τεράστια βελτίωση όμως στο sex, όπου απο τον μέχρι στιγμής μέσο όρο, το επίπεδο ανέβηκε πολύ.
Με καβαλησε για αρχή, δίνοντας καλό ρυθμό. Άλλαζε τις κλίσεις του σώματος της και με προέτρεπε να της γλύφω τα στήθη φέρνοντας τα στο στόμα μου, αυξάνοντας σταδιακά τα βογγητα. Ακολουθησε η στάση του λωτού. Σφιχτές αγκαλιές από μέρους της και αναστεναγμών συνέχεια.
Ιεραποστολικό : Με δύναμη με έσπρωχνε μέσα της κρατώντας με από την μέση και κατά διαστήματα «χαϊδευόταν», μουγκρίζοντας πιο έντονα.
«Σχίσε τη μου,,, μου» είπε σε κάποια στιγμή και μετά από λίγο σιγοψυθιρισε «χύνω». Αλήθεια – ψέματα δεν ορκίζομαι….
Όμως το όλο σκηνικό, με έφτιαξε αρκετα και έτσι και εγώ δεν άργησα να τελειώσω (αυτό το ορκίζομαι… :-D)
Ντύθηκε σύντομα και έφυγε αφού με ευχαρίστησε.
Δεν μπορώ να πω ότι ήταν κορυφαία εμπειρία, χωρίς να μετανοιωσω και που την συνάντησα. Θα είναι εδώ κάθε Πέμπτη πρωινή βάρδια όπως μου είπε.

Όσοι έχουν «μεγάλο βιογραφικό» καλό είναι να έχουν μια εμπειρία μαζί της.
Για τους νεαρότερους πιστεύω ότι έχουν άλλες κοπέλες προτεραιότητα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2009
Όνομα κοπέλας
Σοφία(Μπέτυ,Γιόκο,Λιν)
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική