Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 116 10
Καρέα 30
Hot
Sex Studio
160039
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν,επίσκεψη 7/12 βράδυ κατά τις 11 μ ένα φίλο, τον ΤΕΖΑ, μόλις είχε φύγει η Σάρα μας, οπότε ο γλύτσης τστσ μας πρότεινε τα φιδίσια προιόντα του, πέρνει ο Τεζας το μελαχροινό (βλέπε Τζίνα) κ εγώ το ξανθό (νομίζω Αντζελία). Λοιπόν το αντικείμενο είναι 165, στεγνό, μικρό στητό βυζάκι 22 ετώνε από την Βουλγαρία, με μεγάλο όμορφο τατού σε όλο το σώμα και σκουλαρικάκι μπίλια στη γλώσσα. Στο κρεβάτι ξεκίνησε με γρήγορη πίπα (αλλά καλή δεν μπορώ να πω - με την βοήθεια του σκουλαρικιού έκανε παπάδες), μετά καβάλησε, μετα στα 4, πιασίματα πλήρως ελεύθερα, τον πέρνει κ ξεσκούφωτο στο στόμα έναντι πινακίου φακής. Έχυσα έυκολα.
Το ζήτημα γμτ είναι πως όλα ήταν πολύ επαγγελματικά, πολύ τυπικά, παρόλο που οι υπηρεσίες ήταν φεβερές. Δεν είχε ρε γμτ τις φωνές και τα ξεκωλίκια που έκανε δίπλα η Τζίνα στον φίλο μου τον Τέζα (μιλάμε για ξύλο και μελάνιασμα στην πούτσα από την πίπα).
Είναι από τις φορές που φεύγεις από το καθαριστήριο, έχει φύγει μεν ο λεκές, αλλά το σιδέρωμα δεν είναι και τέλειο, κάτι λείπει γμτ..
Υ.Γ. πήγαμε κ δεύτερη φορά στα καπάκια, ο Τέζας ερωτεύτηκε την Τζίνα χαχχααχα
Το ζήτημα γμτ είναι πως όλα ήταν πολύ επαγγελματικά, πολύ τυπικά, παρόλο που οι υπηρεσίες ήταν φεβερές. Δεν είχε ρε γμτ τις φωνές και τα ξεκωλίκια που έκανε δίπλα η Τζίνα στον φίλο μου τον Τέζα (μιλάμε για ξύλο και μελάνιασμα στην πούτσα από την πίπα).
Είναι από τις φορές που φεύγεις από το καθαριστήριο, έχει φύγει μεν ο λεκές, αλλά το σιδέρωμα δεν είναι και τέλειο, κάτι λείπει γμτ..
Υ.Γ. πήγαμε κ δεύτερη φορά στα καπάκια, ο Τέζας ερωτεύτηκε την Τζίνα χαχχααχα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Αντζελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού