Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 85 10
Sex Studio
125157
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
παροτι ειναι πασιγνωστη,τα καλα που αξιζουν πρεπει να τα υπενθυμιζουμε ποτε ποτε...εξαλλου και ο λογος που την τιμησα αυτο το ΠΣΚ που βρεθηκα Θεσσαλονικη ηταν η γνωστη και παντα εγγυημενα κα(υ)λη συμπεριφορα της στο κρεβατι παροτι εμφανισιακα πλεον δεν λεει τιποτα μπροστα σε αλλα πιπινακια που εχουν προκυψει(σημειωτεον οτι την βρηκα και λιγο αδυνατισμενη και τα ποδια της ιδιως προδιδουν πια την ηλικια της)...εχει και πιο φτηνο απλο προγραμμα που ενισχυσα καθως ζητησα 69 που το κανει κανονικα και οχι εναλλαξ γλειψιμο σαν καποιες αλλες...μες στο δωματιο αφου μου εδωσε δυο φιλακια στον πουτσο γυμνα μου προτεινε και να μου τον τσιμπουκωσει γυμνα με ενα εικοσαρικο παραπανω πραγμα που δεχτηκα.η πιπα παντα καλη,η κοπελα πολυ καθαρη για το 69,δαχτυλο εξωτερικα δεχεται και τριψιμο στην κλειτοριδα της αν και φαινεται λιγο κουρασμενη πλεον σε σχεση με παλια...παντως απο διαθεση να σε καυλωσει υπαρχει...δεν αρνηθηκε να ανεβει και απο πανω απλα για λιγο μου ειπε και μετα την καρφωσα και ιεραποστολικα κοιταζοντας το προσωπακι της και στα τεσσερα με τα χερια της να αγγιζουν και να χαιδευουν τα αρχιδια μου....τεσπα η κοπελα αν και παλια τιμαει τα λεφτα που παιρνει αν και ειναι σιγουρο οτι περνας καλυτερα με καποιο μικρο προγραμματακι σε σχεση με το απλο,το κυνηγαει δηλαδη το εξτρα αλλα τουλαχιστον το ανταποδιδει στα ισια απο αποδοση....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 05, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού