Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 44 10
Sex Studio
83101
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η κοπέλα είναι ξανθιά με κοντό μαλλάκι, μεγάλο στήθος με καλή ρώγα, καλό στην αφή όχι πολύ σκληρό (καλό για μένα όχι τεράστιο όπως το θέλουν μερικοί άρρωστοι βυζολάτρες, συκοφάντες)αλλά με λίγα κιλά παραπάνω και μία μικρή κοιλίτσα και λόκο χαλαρό απροσδιορίστου σχήματος. Αλλά επειδή είχα ακούσει καλά λόγια αποφάσισα να προτιμήσω καλές υπηρεσίες από τέλεια εμφάνιση.
Στο δωμάτιο ξεκίνησε το παιχνίδι προσφέροντας μου το στήθος της, για να το χαρώ
Αφού το δοκίμασα λίγο ξεκίνησε και αυτή το παιχνίδι με λίγα χαδάκια μόνο στο κορμί:-(
Με άφησε να χαϊδεύω παντού και να κάνω ότι θέλω αλλά όταν πλησίασα στο νινάκι γλίστρησε το χέρι μου από το πολύ λιπαντικό και απέφυγα τα δαχτυλάκια.
Βουρ στη πίπα αλλά όχι τόσο καλή με χρήση χεριών, τράβηξα το δεξί μετά από λίγο έβαλε το αριστερό, όχι πολύ βαθιά. χωρίς καθόλου Deep throat (λες να μην ξέρει ότι γίνονται τέτοια πράγματα στον κόσμο), όταν της ζήτησα να ασχοληθεί με τα @@ το αρνήθηκε κατηγορηματικά (απ. δεν γλύφω αρ….:-(
Γκρίνιαξα λίγο και εκεί περιποιήθηκε λίγο το κάτω κεφάλι με τα δοντάκια και την γλωσσίτσα της, απαλά χωρίς πόνο, ήξερε τι έκανε και έσωσε την κατάσταση. Μου προτείνε αυτή να διαλέξω απάνω η στα τέσσερα ,ζήτησα το πρώτο. Εκεί ήταν καλή προσπάθησε και μου ζήτησε να ελέγχει αυτή τον ρυθμό !! :-) Όταν κουράστηκε αλλάξαμε στα τέσσερα αλλά μου φάνηκε εντελώς παθητική και εκεί εγώ ζήτησα και αλλάξαμε στο ιεραποστολικό όπου και τελείωσα.
Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα αλλά οπωσδήποτε είχα πιο μεγάλες προσδοκίες.
Φταίει το ότι ο προηγούμενος συναθλητής από μένα είχε πάρει μεγάλο πρόγραμμα και την κούρασε, φταίει ότι εγώ πήρα απλό πρόγραμμα. πάντως δεν με έπεισε για κάτι περισσότερο….. Αυτή είναι η γνώμη μου και τίποτα παραπάνω.
Χώρος μέτριος, μικρος εως στενάχωρος, αλλά τουλάχιστον καθαρός.
Στο δωμάτιο ξεκίνησε το παιχνίδι προσφέροντας μου το στήθος της, για να το χαρώ
Αφού το δοκίμασα λίγο ξεκίνησε και αυτή το παιχνίδι με λίγα χαδάκια μόνο στο κορμί:-(
Με άφησε να χαϊδεύω παντού και να κάνω ότι θέλω αλλά όταν πλησίασα στο νινάκι γλίστρησε το χέρι μου από το πολύ λιπαντικό και απέφυγα τα δαχτυλάκια.
Βουρ στη πίπα αλλά όχι τόσο καλή με χρήση χεριών, τράβηξα το δεξί μετά από λίγο έβαλε το αριστερό, όχι πολύ βαθιά. χωρίς καθόλου Deep throat (λες να μην ξέρει ότι γίνονται τέτοια πράγματα στον κόσμο), όταν της ζήτησα να ασχοληθεί με τα @@ το αρνήθηκε κατηγορηματικά (απ. δεν γλύφω αρ….:-(
Γκρίνιαξα λίγο και εκεί περιποιήθηκε λίγο το κάτω κεφάλι με τα δοντάκια και την γλωσσίτσα της, απαλά χωρίς πόνο, ήξερε τι έκανε και έσωσε την κατάσταση. Μου προτείνε αυτή να διαλέξω απάνω η στα τέσσερα ,ζήτησα το πρώτο. Εκεί ήταν καλή προσπάθησε και μου ζήτησε να ελέγχει αυτή τον ρυθμό !! :-) Όταν κουράστηκε αλλάξαμε στα τέσσερα αλλά μου φάνηκε εντελώς παθητική και εκεί εγώ ζήτησα και αλλάξαμε στο ιεραποστολικό όπου και τελείωσα.
Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα αλλά οπωσδήποτε είχα πιο μεγάλες προσδοκίες.
Φταίει το ότι ο προηγούμενος συναθλητής από μένα είχε πάρει μεγάλο πρόγραμμα και την κούρασε, φταίει ότι εγώ πήρα απλό πρόγραμμα. πάντως δεν με έπεισε για κάτι περισσότερο….. Αυτή είναι η γνώμη μου και τίποτα παραπάνω.
Χώρος μέτριος, μικρος εως στενάχωρος, αλλά τουλάχιστον καθαρός.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού