Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414964
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η Βαλεντίνα είναι μια χαρούμενη κοπέλα που μου αρέσει και είναι από τις λίγες που με ερεθίζουν μόνο που την βλέπω (μου αρέσουν οι νταρντάνες … με πλούσιο στήθος κλπ) . .. Γι αυτό λοιπόν με το που ανέβηκα Αθήνα φρόντισα να ενημερωθώ για το πρόγραμμα της για να την συναντήσω. Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή απόγευμα στην Βούρβαχη , ήμουν εκεί από νωρίς (αν και ποτέ δεν είναι στην ώρα της) για να την έχω με το που θα ξεκινήσει την βάρδια της.. Πεντακάθαρη και αρωματισμένη με πολύ κέφι και πάθος για αχαλίνωτο sex ..!!! , όπως και έγινε… Μου είναι αρκετά δύσκολο να αποδώσω γράφοντας τα ερωτικά μας παιχνίδια στις δύο συναντήσεις… Φιλιά σε όλο το σώμα ,γλειψίματα, ρούφηγμα @@ για πολύ ώρα, πίπα βαθιά και αισθησιακή, ισπανική με τις φανταστικές της βυζάρες, και το sex όλο πάθος και με πολύ καύλα σε διάφορες στάσεις, κορυφώθηκε με την Βαλεντίνα στα τέσσερα και εγω να τρελαίνομαι βλέποντας την κολάρα της και τις βυζάρες της… Ιδρωμένοι και οι δύο από την μάχη αράξαμε για ένα τσιγάρο, κουβεντούλα, κλπ….
Ηταν τόσο έντονο αυτό που έζησα , που ακόμα την σκέφτομαι και καυλώνω …

---------------------------------------------------------------------------------------------

Δεύτερη κριτική
Κάβλα Βαλεντίνα.....

Απόγευμα Κυριακής 21-3,λίγο πριν το ντέρμπι των αιωνίων, επισκέφθηκα την μουνάρα Βαλεντίνα !!! Μαυρισμένη (από σολάριουμ) και όλο κέφι και νάζι με καινούργιο σετ εσωρούχων μαύρα δαντελωτά πολύ καύλα…. Τι να πω για αυτή την κοπέλα με φτιάχνει μόνο που την βλέπω … εν τω μεταξύ είναι και πολύ διαχυτική φιλιά γέλια πειράγματα κλπ … το κάτι άλλο…. Μου άρχισε τα τριψίματα με τις βυζάρες της τα ρουφήγματα στα @@ , μου είχε γυρίσει και την κολάρα της στην μούρη να παίζω μου το μουνάκι της παραλίγο να χύσω ακόμη δεν άρχισα…. Μου τον έβαλέ μέσα στις βυζάρες και τον έπαιζε με μοναδική τέχνη, και όταν μου σηκώθηκε για τα καλά μου φόρεσε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα για αρκετή ώρα ….. Μην αντέχοντας άλλο , την ξάπλωσα και ξεκινήσαμε ένα λυσσασμένο γαμήσι με φωνές και βογκητά και από τους δύο …. Ε … δεν κράτησα και πολύ …. Μέσα σε λίγα λεπτά έχυσα …. με πολύ καύλα…

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 21-03-2010
Όνομα κοπέλας Βαλεντίνα
Προκαταρκτικά Ναι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)

Μέσος όρος: 9.6
Εμφάνιση κοπέλας: 9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου: 9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου: 10.0
Πρόσβαση/Parking: 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 10.0