Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333054
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H Κρίστιν είναι μία μελαχρινή κοπέλα με καλά χαρακτηριστικά χωρίς να έχει
Κάτι το ιδιαιτέρα εντυπωσιακό
Είναι ψιλούτσικη με μεγαλούτσικο στήθος αλλά λίγο χαλαρό με καλές ρώγες που ανταποκρίνονται στο άγγιγμα και ένα piercing στο νινι της.. Έχει κοντό μαλλάκι το οποίο δεν θέλει με τίποτα να πειράζεις ούτε καν για να την χαϊδέψεις.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο μετά από γρήγορα χαιρετισμό έσπευσε να δυναμώσει την
Μουσική και να ξαπλώσει στο κρεβάτι. Εκεί είπα πάλι την πάτησα αλλά τελικά την
Γλίτωσα….
Ξάπλωσα διπλά της και ξεκίνησα εγώ το παιχνίδι αφού την χάιδεψα και περιποιήθηκα το στήθος και άρχισα να χαϊδέψω και να περιποιούμαι τα πιο χαμηλά της πήρε φωτιά και ξεκίνησε μόνη της το παιχνίδι .Άρχισε γλύφοντας το στήθος μου τρίφτηκε απάνω μου με το δικό της και ξεκίνησε την περιποίηση στο επίμαχο σημείο.
Πίπα καλούτσικη χωρίς χέρια με κάποια δυναμικά deep ίσως λίγο άγαρμπα που δεν μπορεί όμως να κρατήσει βαθιά, χωρίς πολύ σάλιο. Την δεύτερη φορά που της το ζήτησα ασχολήθηκε και με τα @@ , ενώ εγώ της έβαζα δακτυλάκι στο νινί το οποίο όμως μου φάνηκε υπερβολικά “παστωμένο” με λίπανση.
Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό με πολλές καυλωτικές φωνούλες και βογκητά ,μετά με cowgirl όπου βρήκαμε τρελό ρυθμό και ειδικά όταν στηρίχθηκε στο κεφαλάρι του κρεβατιού και με άφησε να χαρώ το στήθος της ήταν όλα τα λεφτά και με δυσκόλεψε λίγο να κρατηθώ. Μετά το γυρίσαμε στα τέσσερα , για τα μεγάλα ζόρια όπου έβγαλε τα πιο δυνατά βογκητά ,έτριβε το νινάκι της και κάποια στιγμή που κουράστηκα λίγο συνέχισε μόνη της με πιο χαλαρό ρυθμό ώσπου τελικά τελείωσα.
πέρασα καλά , και έφυγα με χαμόγελο και η κοπέλα με ευχαρίστησε περισσότερο από ότι περίμενα, καθώς έχω μια κακή εμπειρία από το συγκεκριμένο studio…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Τιμημένος
61
Πόντοι:
1.366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού