Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 75 10
Sex Studio
101382
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
με την ευκαιρια της επισκεψης μου στην πολη για σαββατοκυριακο επισκεφτηκα την απο παλια γνωστη μου εμμανουελλα,πατρινη,ελληνιδα με γλυκο πικαντικο προσωπακι και ωραιο αδυνατο και σφιχτο κορμακι,οτι πρεπει για αλλα κολπα στο κρεβατι...εμφανισιακα μονο απο θεμα στηθους δεν θα ευχαριστησει τους βυζολαγνους.κανει γυμνο τσιμπουκι και 69 ενα προγραμμα που επαιρνα παντα μαζι της οποτε περασα στο δωματιο και ηρθε επειτα και αυτη.η πιπα της ειναι απο τις πιο βαθιες και σφιχτες που μου χουν κανει με εγγυημενο αποτελεσμα στυσης αν και παιζει λιγο δοντι..στο 69 σου φερνει την μουναρα της στο προσωπο σου για να γλειψεις οσο θες και δεν βιαζεται...στο κυριως θεμα ανεβαινει απο πανω με φοβερη τεχνικη κουνηματος που διευκολυνουν και τα λιγα κιλα της και ενω σιγουρα θα εχυνα ετσι την εφερα στα τεσσερα για να την σφυροκοπησω σε μια αλλαγη σταησς.στο τελειωμα καποια λογακια του στυλ ελα χυσε με μωρο μου κλπ σε αναβουν καπως περισσοτερο αν δεν τα εκλαβεις ως βιασυνη εκ μερους της...γενικα σταθερα καλη και αξιζει καταθεσης αν δεν την εχει καποιος δοκιμασει.φιλακια και χαδακια αφηνει αλλα με καποια επιφυλαξη,ειναι λιγο τυπικη...
gl
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού