Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 415020
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μεσημεριανή επίσκεψη στο γνωστό studio της οδού Βουρβαχη, μιας και συμπωματικά ήμουν στην περιοχή.

Η Στεφανια ήταν το «κορίτσι» που συνάντησα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπα. Την είχα ξαναπετυχει σε τσάρκες και στο Σερβιων 26, χωρίς όμως να έχω περάσει στα ενδοτέρα.

Η Στεφανια: Νταρντάνα, Milf , 40+, ψηλή, πληθωρική, Ξανθιά με μακριά σπαστά μαλλιά, πλούσιο στήθος., μεγάλη περιφέρεια, διακριτικό piercing στον αφαλό και κάποια παραπάνω κιλακια.
Σαν πρώτη εντύπωση δεν σε ξετρελένει, όμως είχα ακούσει ότι στο δωμάτιο είναι αρκετά καλή, και μιας και δεν είχα και αρκετή ώρα στην διάθεση μου αποφάσισα να περάσω, με απλό παράβολο των 50 ευρώ.

Το δωμάτιο αρκετά καθαρό, με ντουζιέρα, νιπτήρα, καθαρές πετσέτες, μωρομαντηλα.
Δεν άργησε να έλθει η Στεφανια. Πολύ χαμογελαστή, με ρώτησε εάν έχουμε ξανασυναντηθεί και εάν έχω γνωρίσει άλλα κορίτσια του μαγαζιού.
Έβγαλε το μαύρο δικτυωτό σύνολα που φορούσε και αρχίσαμε:

Τέτοια προκαταρκτικά ελάχιστες μου έχουν κάνει. Φιλιά, γλειψίματα και ρουφήγματα στο στήθος, στον λαιμό. Γλώσσα μέσα στα αυτιά. Πεταχτά φιλιά στο στόμα (όχι γλωσοφιλα) για μια έναρξη πολλά υποσχόμενη.
Έδειχνε να απολαμβάνει και τα δικά μου πιπιλίσματα στις ρώγες της με διακριτικά βογκητά και λογάκια.

Σκουφάκι για το στοματικό το οποίο ήταν και αυτό υψηλού επιπέδου. Τέλειο καραμελωμα και στα @@κια, σε εναλλαγές deep throat και γλειψίματος στον κορμό και στο κεφάλι. Η στάση του σώματος της τέτοια που να επιτρέπει την επαφή σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος της, κάτι που εκμεταλλεύτηκα δεόντως.

Της ζήτησα να ανεβεί επάνω μου για να ξεκινήσουμε. Καμιά αντίρρηση, καλή συμμετοχή, στάση του λωτού στην συνεχεία. Εκεί έδειξε να μην της αρέσει και τόσο αυτή η στάση και έτσι μετά από λίγο το γυρίσαμε στο ιεραποστολικό. Εκεί η συμμετοχή της ανέβηκε κατακόρυφα, με βογκητά, λογάκια και γελακια.
Με πισοκολητο γράφτηκε το gran finale της συνεύρεσης μας.

Έκατσε για λίγο δίπλα μου, μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων για λίγα λεπτά και αποχώρησε. Ντύθηκα και φεύγοντας ηλθε η ιδία και ου άνοιξε την πόρτα για ένα επιπλέον χαιρετισμό και ευχές εκατέρωθεν για καλό Σαββατοκύριακο.

Σίγουρα δεν μπορείς να πεις ότι η Στεφάνια είναι όμορφη. Όμως οι υπηρεσίες και γενικότερα η όλη παρουσία της στο δωμάτιο αντισταθμίζουν την εμφάνιση της.
Για τους λάτρεις των ωρίμων-νταρντανε γυναικών είναι ιδανική.
Όσοι αρεσκονται στα δροσερά νεαρά κορίτσια ας μην τολμήσουν καν την επίσκεψη στο studio…..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Στεφανία
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια