Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155898
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη Σάββατο 14/11 1:50 μετά τα μεσάνυχτα στο εν λόγω studio. Παρ' ότι πηγαίνω σχεδόν αποκλειστικά στο Studio 104 στη Φυλής, όντας καβλωμένος τα μάλα & μετά από άκαρπη αναζήτηση της ιδανικής κορασίδος στη γύρω περιοχή μπαίνω εν τέλει στο συγκεκριμένο studio. Κατ' αρχάς παθαίνω πλάκα απ' το χώρο, ήταν εξαιρετικός, μπορεί να έλειπαν κάποιες μικρολεπτομέρειες αλλά γενικά ήταν άψογος. Βγαίνει η τσατσά με καλωσορίζει κ.τ.λπ. ευγενικά & παρουσιάζεται η Κάτια & απλά ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ!!! Μιλάμε για μοντέλο Τσέχα, λες & ήμουν στην Τσεχία & πήρα ακριβή βίζιτα, μιλάμε η κοπέλα δεν παίζεται απορώ κιόλας πώς & δε δουλεύει σε κάποιο στριπτιζάδικο... Πανύψηλη, απίστευτο σώμα, απίστευτο πρόσωπο, βυζί τούμπανο & όρθιο & επίσης κωλάρα & μάλιστα ανοιχτή, απίστευτο κομμάτι. Χωρίς δεύτερη κουβέντα & παρά την επιφύλαξή μου στις μουνάρες γιατί συνήθως είναι ξεπέτες, στη θέα της & μόνο δε θα μπορούσα να αντισταθώ... Περνάω στο ομολογουμένως πάρα πολύ καλό δωμάτιο & ρωτάω τις τιμές. Μου λέει η τσατσά: 50 το απλό. Από εκεί & πέρα για 69, ισπανικό, sex show, ελεύθερο στοματικό ΚΑΙ πρωκτικό από ένα δεκάρικο επιπλέον! Της λέω: "Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για μασάζ, sex show & τα σχετικά, θέλω μόνο κανονικό, ισπανικό, 69 & πρωκτικό, άρα δίνω 80 ευρώ; Μου απαντάει: "ΝΑΙ". Δίνω τα λεφτά & μπαίνει η Κάτια στο δωμάτιο μετά από λίγη ώρα. Μου πιάνει την κουβέντα ρωτώντας με αν ήμουν στα μπουζούκια πριν & άλλα τέτοια, γδύνεται, τα βλέπω όλα, αλλά στο κρεβάτι ρε συναγωνιστές λίγο κομοδίνο η γκόμενα. Κρύα & εντελώς διεκπεραιωτική, ναι μεν έκανε ό,τι της είπα [πίπα, 69 (απ' τα πιο καθαρά μουνιά που έχω δει, δε χόρταινα να το γλείφω), ισπανικό σε δύο στάσεις, την πήρα σε 3 στάσεις κ.τ.λπ.] αλλά λίγο με το ζόρι & φάνηκε αυτό. Επίσης δεν έπαιρνε & πολλές πρωτοβουλίες κι εγώ επειδή ήταν η πρώτη φορά που την έπαιρνα ήμουν & λίγο κουμπωμένος. Εκεί βέβαια που έφαγα το ξενέρωμα ήταν όταν έχοντάς τη να τη γαμάω στα 4 & ενώ είχα καβλώσει απίστευτα με την ανοιχτή πατούρα της, της λέω να την πάρω απ' τον κώλο & μου απαντάει: "Εγώ δίνω κώλο μόνο με 100!!!". Κάποια στιγμή κι ενώ είχα αργήσει αλλά όχι πολύ η τσατσά χτύπησε την πόρτα. Ρώτησα την Κάτια αν μπορώ να χύσω χωρίς καπότα αλλά δε δέχτηκε. Τέλος πάντων κάποια στιγμή τελείωσα, χαιρετιόμαστε, ντύνομαι αλλά φεύγοντας αναφέρω το περιστατικό στην τσατσά, ότι δηλαδή πλήρωσα το 10άρικο για κώλο αλλά δε μου έδωσε. Και μου απαντάει "Α δεν κατάλαβες καλά μωρό μου, μόνο με 100 η κοπέλα δίνει κώλο"! Και τότε το ένα δεκάρικο επιπλέον γιατί ήταν;;; Αρχίδια μύδια, δεν έκανα θέμα βέβαια. Εν τέλει συμπερασματικά: Αξίζει να πάτε τουλάχιστον για μία επίσκεψη & πληρώστε & για κώλο γιατί μιλάμε για τρελό κομμάτι, αλλά μόνο αυτό, έτσι για να γαμήσετε μια μουνάρα με όλη τη σημασία της λέξης. Κατά τ' άλλα όμως υπάρχουν & αρκετά αρνητικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2009
Όνομα κοπέλας
Κάτια
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s