Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242350
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
γειαααα σου βλε LOLα! κομπλεξικούλα εσύ!

επειδή είμαι μελαχρινός η LOLα με πέρασε για γυφτάκι (βλε LOLα είπαμε όποιος είναι μελαχρινός δεν σημαίνει ότι είναι και γύφτος, ξανθό gremlin ε ξανθό gremlin, miss piggy ε miss piggy, έλεος πια!)

την ρωτώ την LOLα να βγάλω σε video την όλη φάση στο κινητό τηλέφωνο για να την θυμάμαι και μου απαντάει με σπαστή βαριά (σαν βλάχικη) προφορά ούχι ούχι απαγουρεύεται (απαγορέψεις του κ@λου, αλλά τα μεγαλολαμόγια δεν τα απαγορεύουν στο να κάνουν αυτά που κάνουν, εμένα τον φουκαρά βρήκε να απαγορέψει!) σιγά βλε LOLα μην χάσεις τα αργύρια και πάθει υγεία σου (την ψυχή σου θα έπρεπε να φοβάσαι να μην την χάσεις και όχι τα αργύρια!)
μου λέει υπάρχει και το internet για video (σωωωωπα! τι να το κάνω, άλλο η σεξουαλικότητα των άλλων και άλλο η δική μου σεξουαλικότητα, εγώ τον εαυτό μου ήθελα να βγάλω σε video για να δω αν θέλει κάτι διόρθωμα αν γίνεται να το διορθώσω, you can teach yourself sometime!)
αν και τόσο χάλια φωτισμό που έχουν τα δωμάτια που και να έβγαζα video ιριδίζει στον πομποδέκτη του κινητού τηλεφώνου
όχι τίποτα άλλο αλλά στην πόλη που μένω (ναι είχα έρθει από αλλού εκεί) χλευάζουν τον καθένα πούστη, gay κλπ κλπ και θα ήταν ένα αποδεικτικό στοιχείο του αντιθέτου για τρίψιμο στην φάτσα τους

της λέω ότι την από πάνω μεριά του προφυλακτήρα (καπότας!) το ανοίγουν για να βγαίνουν τα ζουμάκια (με τα ζωάκια) και μου απαντάει δεν θα με μάθεις εσύ εμένα τώρα (πωπωπωπω αλαζονεία, σιγά βλε ξερολίτσα LOLα οι γιατροί το λένε δεν το λέω εγώ, δέξου και καμιά γνώμη δεν είναι κακό!)

ήθελε η LOLα με το ζόρι να βγουν τα ζωάκια μέσα στην καπότα (θα ψοφήσουν μέσα εκεί!)

αν και με τόσα χημικά και επιβραδυντικά που βάζουν στις καπότες με πολύ δυσκολία γίνεται εκσπερμάτωση

σιγά μην φοβάστε όλες στειρωμένες είναι έτσι και αλλιώς (και μετά λένε ότι υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας!)

και τα καλτσόν, κωλάν, κολλημένα υποτιθέμενα παντελόνια σαν ζελατίνα σε ζελέ που φοράνε οι ζωηρούλες είναι σαν καπότες που μέχρι και η ποποτρυπίδα τους φαίνεται (όσο αναφορά για το ντύσιμο καθημερινά φαίνεται το ποιος πάει γυρεύοντας και προκαλεί, μήπως τα θέλει ο τεράστιος ποπός τους τελικά;!)

όσο αναφορά για τα ψευτοβογκιτούλια που κάνουν δεν μπορεί το τεράστιο ποπό τους να τις πονάει διότι είναι ελαστικό σακούλι (άρα κάνουν πως πονάνε!)

μου λέει η LOLα μέσα σε πέντε λεπτά έπρεπε να είχες εκσπερματώσει (βλε τι λες;!, LOLα είσαι εντελώς λάθος (και είσαι και καιρό εκεί!) η εκσπερμάτωση κάνει να έρθει παραπάνω από πέντε λεπτά, σου προτείνω να επισκεφτείς και κανα σεξολόγο να σου λύσει τις απορίες σου!)

πάντως η LOLα δεν γουστάρει εκσπερμάτωση (cumshots) στο φατσάκι της (προφανώς για να μην της χαλάσει το μακιγιάζ (πωπωπωπω), ίσα ίσα πιο διεγερτικό (καυλιάρικο!) θα φαινόταν αν της στάζανε τα ζουμάκια, όπως και στα poop sites από τα τεραστία καυλιάρικα ποπούλια τους!)
άλλες κάνουν σαν ζουρλές ίσα και μόνο για cumshots (πασαλειψιάρικα!)

της λέω εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα μέχρι και σκατουλίτσες από το ποπούλι της να με γέμιζε smudge all over και μου απαντάει ούτε εγώ θα είχα πρόβλημα να σε πασαλείψω εσένα (αααα έτσι ε;!, το να πασαλείβεις τους άλλους σκατουλίτσες σου αρέσει αλλά το να σε πασαλείβουν cumshots δεν σου αρέσει!)

LOLα για μπες στο cumshots.com να αποκτήσεις σωστά παραδείγματα γιατί αυτά που έχεις δεν είναι και τόσο σόι!

μην ξεχνάς (επίτηδες!) ότι και εσύ ήσουν κάποτε σπερματοζωάριο με ουρά, κεραία!

η εκσπερμάτωση είναι δώρο, είναι δημιουργία (αν πληρώνεται αυτή που χύνει τότε πρέπει να πληρώνεται και αυτός που εκσπερματώνει!)

όταν σου αρέσει κάτι πρέπει να σου αρέσει όλο!

το ξέρω ζητώ εξειδικευμένα, είμαι εξειδικευμένος τι να κάνουμε, οοοοχου πια!

αλλά η κάθε μια τα κόμπλεξ της και τις παραξενιές της!

πάντως η LOLα γουστάρει σεξάκι και αυτό ίσα και μόνο είναι κάτι που την τιμά εφόσον και η ίδια τιμάει την φύση της (όχι σαν και τις δικές μας στην πόλη που μένω όπου η πλειοψηφία είναι παραφύσι ανώμαλες λεσβίες ζόμπι ανέραστες μίσανδρες, έχουν χάσει την θυληκότητα τους!)

πάντως είναι ακριβά για μια συνουσία, θυμάμαι το 1996 μια συνουσία κόστιζε 3.000 σε παλιές δραχμές (περίπου 10 ευρώ) ενώ τώρα κοστίζει 50 ευρώ και πάνω (περίπου 17.000 σε παλιές δραχμές)
πάντως δεν έγινε η τρυπίτσα πιο καθαρή ή πιο εκλεπτυσμένη ή πιο καλλιτεχνική (pussy deluxe) για να είναι τόσο ακριβά
προφανώς πλέον επειδή κανένας δεν συνουσιάζεται φυσιολογικά παρά μόνο με παραφύσι "συνουσία"

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Λόλα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού