Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μιας και ήμουν λίγο "down" τις τελευταίες μέρες σκέφτηκα μια δραστική λύση αναπτέρωσης του ηθικού! Μια επίσκεψη σε studio και μάλιστα στην Άννα-Μαρία που ξέρει καλά να με αναπτερώνει!
Το studio γνωστό, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να εκθειάσω, είναι καθαρό, αξιοπρεπές, με νιπτήρα στο ένα δωμάτιο και ΤV.
Η κοπέλα επίσης γνωστή. Πιασιματάκια, καμπυλάτο σώμα και θηλυκό... ναζάκια και παιχνιδάκια στο σαλόνι τα οποία συνεχίστηκαν και στα ενδώτερα. Στα ενδώτερα όπως κάθε φορά, παιχνιδιάρα, ομιλητική και ξέρει να σε ανεβάζει! Τα προπαρασκευαστικά της πολύ καλά, φιλάκια στο στήθος, χαδάκια και κατάληξη στην επίμαχη περιοχή με ενασχόληση των @@ και πίπα συμπεριλαμβανομένου deep throat. Στο σεξάκι τι να πω? Τα χούγια μου τα ξέρει πλέον και με κάνει να περνάω κάθε φορά τέλεια!
Όπως έχω ξαναπεί top εμφανισιακά δεν είναι αλλά αυτό το αντισταθμίζει με τις υπηρεσίες της μέσα!
Ευχαριστώ που έκανες την ψυχολόγο μου Μαράκι!
Το studio γνωστό, δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο να εκθειάσω, είναι καθαρό, αξιοπρεπές, με νιπτήρα στο ένα δωμάτιο και ΤV.
Η κοπέλα επίσης γνωστή. Πιασιματάκια, καμπυλάτο σώμα και θηλυκό... ναζάκια και παιχνιδάκια στο σαλόνι τα οποία συνεχίστηκαν και στα ενδώτερα. Στα ενδώτερα όπως κάθε φορά, παιχνιδιάρα, ομιλητική και ξέρει να σε ανεβάζει! Τα προπαρασκευαστικά της πολύ καλά, φιλάκια στο στήθος, χαδάκια και κατάληξη στην επίμαχη περιοχή με ενασχόληση των @@ και πίπα συμπεριλαμβανομένου deep throat. Στο σεξάκι τι να πω? Τα χούγια μου τα ξέρει πλέον και με κάνει να περνάω κάθε φορά τέλεια!
Όπως έχω ξαναπεί top εμφανισιακά δεν είναι αλλά αυτό το αντισταθμίζει με τις υπηρεσίες της μέσα!
Ευχαριστώ που έκανες την ψυχολόγο μου Μαράκι!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα Μαρία
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού