Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352471
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Πολυ αργα το βραδυ(κατα τις 2μιση) και ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο.Βλεπετε ειμαι μονιμος πελατης της Αλινας,και ανθρωπος της συνηθειας,και δυσκολευομαι να αλλαξω παραστασεις αλλα βλεποντας το εβδομαδιαιο προγραμμα και της Αλινας και οτι θα αργουσα να την πετυχω ειπα να δοκιμασω κατι καινουριο.Δεν εχασα λοιπον ευκαιρια,και αργα αργα ανηφορισα προς Βριλησσου.αφου τσεκαρα προγραμμα και φωτο και διαβαζοντας αρκετα καλες κριτικες για την Ρομινα.τελικα ειναι πολυ εντυπωσιακη.και οντως το στηθος ειναι απιστευτο.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομοως ειναι το ολοσωμο δικτυωτο κορμακιπου φορουσε και δεν εβγαλε κατα την συνευρεση.Το ισπανικο μετριο προς καλο(μου εχει κανει πολυ ανωτερο η Αλινα)το στηθος φανταστικο,η διαθεση παρα πολυ καλη παρα το προχωρημενο της ωρας.Το στοματικο αρκετα καλο αν και θα μπορουσε να ειναι λιγοτερο εντονο.2-3 στασεις και τελειωμα στα 4 με παρα πολυ καλη θεα.Με λιγα λογια τα χρηματα μου δεν πηγαν χαμενα και αν ξανααποφασισω να μην παω στην Αλινα θα προτιμησω σιγουρα την Ρομινα.οφειλω να πω παντως πως πρωτη φορα συναντω τοσο ευγενικο και καλοδιαθετο τσατσο και του αξιζουν πολλα συγχαρητηρια και για την καθαριοτητα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού